NIJE MOGAO DA TRPI ŽELJKA OBRADOVIĆA: Afrički novinar "otkrio" zbog čega je Sejduba Suma otišao iz Partizana

Novosti online

15. 02. 2022. u 10:12

TEKST objavljen u jednom afričkom mediju o odlasku Sejduba Sume iz Humske nasmejao je navijače "parnog valjka".

НИЈЕ МОГАО ДА ТРПИ ЖЕЉКА ОБРАДОВИЋА: Афрички новинар открио због чега је Сејдуба Сума отишао из Партизана

FOTO: AP

Senegalski portal bavio se Sejdubom Sumom i njegovim odlaskom iz Partizana, u isto vreme kada je omaleni vezista dobio otkaz u Kuvajtu.

Saznali smo od "dobro obaveštenog" novinara pravi razlog zbog kog je Suma napustio Partizan - verovali ili ne, krivac je Željko Obradović!

"Spectrosport" se bavio problemima koji su prethodili Sejdubinom odlasku iz Partizana, a autor teksta očigledno je svoje informacije sakupljao isključivo sa Vikipedije. I to odeljka o košarkašima Partizana, a ne fudbalerima.

Autor teksta, izvesni Aliuon Aboutalib je nekoliko puta tvrdio da je upravo Žoc razlog zbog kojeg je Suma napustio klub.

- Sejduba Suma se više nije slagao sa svojim trenerom Željkom Obradovićem. Ovaj 30-godišnjak više nije bio deo trenerovih planova i na kraju se umorio od te situacije - piše između ostalog u tekstu.

Nijednom se tu nije pominjalo ime aktuelnog trenera fudbalera iz Humske Aleksandra Stanojevića, niti bilo kog od njegovih prethodnika, autor ga je, prosto, zamenio Željkom Obradovićem.

Tekst je u međuvremenu ispravljen, te je sada Aleksandar Stanojević "na pravom radnom mestu", ali... dan-dva "Žoc" je bio "kriv" za Sumin odlazak iz Partizana.

BONUS VIDEO: DEVOJČICE ŽELE DA IGRAJU FUDBAL: Tim menadžerka ženske fudbalske selekcije Bojana Veselinović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)