TERZIĆ OŠTRO O BORJANU: Ne može niko da vrši pritisak na Zvezdu

Novosti online

03. 01. 2022. u 12:11

GENERALNI direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otvoreno je govorio o Milanu Borjanu, društvenim mrežama, kao i kažnjavanju onih koji vrše pritisak na klub...

ТЕРЗИЋ ОШТРО О БОРЈАНУ: Не може нико да врши притисак на Звезду

Foto: M.Vukadinović

- Ozbiljan smo klub i ako igrači imaju pretenzije da budu ozbiljni i profesionalni, ne može se komunicirati preko društvenih mreža. To je neprofesionalno. Borjan je kapiten ekipe, lider svlačionice, igrač koji je mnogo dao Crvenoj zvezdi i ja bih voleo da Borjan završi u Crvenoj zvezdi. Sa svoje pozicije, učiniću sve da on karijeru završi u Zvezdi. Da li će to učiniti ili ne, da li će produžiti ugovor… On ima još godinu i po dana ugovora – rekao je Terzić u intervjuu za Informer.

Terzić je nastavio u istom ritmu.

- Praksa u Crvenoj zvezdi je da godinu dana pre isteka ugovora potpisujemo nove. To je praksa bila i sa Ivanićem, Kataijem, ostalim igračima. Tako će biti sa Borjanom i nigde ne žurimo, Zvezda nikad nije potpisivala takve ugovore. Kancelarija generalnog direktora je mesto gde se priča o tome. Ne znam kome je on pomenuo produžetak.

Prvi čovek Zvezde je imao poruku za Milana Borjana.

-  Ne može niko da vrši pritisak na Crvenu zvezdu. Zvezda ne funkcioniše na način da neko napravi lažnu frku, pa dobije ugovor. Dok sam ovde to se neće dešavati. Novi ugovor moraš da zaslužiš ponašanjem, profesionalizmom, da sve strukture u klubu shvate da si dobrodošao. Katai, Ivanić, Borjan, Dragović… Da neko vrši pritisak na ovako veliki klub… Nećemo da ličimo na mali klub.

FOTO: FK Crvena zvezda/Tviter

 

Ponašanje igrača na društvenim mrežama biće dodatno praćeno, a biće i kazni za neposlušne.

-  Pravna komisija Crvene zvezde već je spremila dopunu disciplinskog ugovora koja će regulisati ponašanje načih igrača i njihovih porodica na društvenim mrežama. Generalno, društvene mreže su zlo, a mi moramo da se ponašamo u skladu sa veličinom kluba. Nećemo sa članovima porodica da komuniciramo preko društvenih mreža. Ne pada nam na pamet. Zna se hijerarhija - jasan je Zvezdan Terzić.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

ISTORIJA SE PIŠE U „GRADU SVETLOSTI“ Evo kakve su šanse da Novak Đoković odbrani titulu na Rolan Garosu!