STRANCI NAPUŠTAJU ZVEZDU: Dvojac u januaru traži novi klub?

Novosti online

23. 12. 2021. u 18:35

ZVEZDIN dvojac mogao bi da napusti klub ovog januara, a to bi dodatno rasteretilo budžet kluba.

СТРАНЦИ НАПУШТАЈУ ЗВЕЗДУ: Двојац у јануару тражи нови клуб?

FOTO: M. Vukadinović

Obećao je na društvenim mrežama Lois Dioni da će se u Beograd vratiti ovog januara, a po pisanju dobro upućenog "Mocart sporta" to bi mogao da bude kratak islet tokom koga bi Francuz uzeo ispisnicu iz kluba.

Francuz nije opravdao poverenje Dejana Stankovića. Dugo Dionija nije bilo u timu, navodno je imao glavobolje, nakon čega je bilo jasno da se jednostavno nije uklopio.

Pozajmica mu ističe na leto, a najbolja solucija za srpski tim je da raskine ugovor sa njim kako bi rasteretio budžet, ali je takođe i izazov pronaći klub spreman da preuzme njegovu platu u narednih šest meseci.

Stanković je posebno ovog leta u evropskim odisejama ukazivao poverenje francuskom fudbaleru, postigao je gol protiv Kairata i Šerifa a od tima su ga kasnije udaljile povrede. Još jedna stvar koja mu ne ide na ruku je dolazak norveškog fudbalera Ohi Omoidžuanfo.

FOTO: FK Crvena zvezda

Odavno šansu u timu ne dobija Aksel Bakajoko izvesno je da će i on dobiti ispisnicu, njegova plata, navodi portal, iznosi 12.000 evra mesečno.

Stanković je njegov potencijal spoznao još dok je stasavao omladinskom pogonu milanskog Intera, s obzirom da je Bakajoko kao talentovan igrač stigao u redove Nerazura sa 15 godina. Ipak, mogućnosti koje je nagoveštavao u najranijim igračkm danima, nije uspeo na delu da ispolji i dokaže u dresu Crvene zvezde.

Bakajoko će Crvenu zvezdu napustiti u sa ukupno osam nastupa u dve polusezone. Proletos je ostvario četiri, uz ukupno 85 minuta na terenu, dok je ove na isto toliko mečeva igrao 117 minuta.

FOTO: M. Vukadinović

Dobra stvar za Crvenu zvezdu, u ovom slučaju, je to što je u ugovor sa Bakajokom stavljena klauzula, koja je vezana upravo za ovu zimu. Srpski šampion će moći da raskine ugovor sa bivšim igračem Sankt Galena onog trenutka kada mu isplati primanja zaključno sa decembrom mesecom ove godine, tako da će izbeći dodatne troškove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri