MURINJO MU OBEĆAO PATIKE AKO POSTIGNE GOL: On dao dva, pa otrčao Portugalcu po 800 evra (VIDEO)

Novosti online

22. 11. 2021. u 09:34

FUDBALERI Rome savladali su Đenovu rezultatom 2:0, a u prvi plan izbio je 18-godišnji Feliks Afena Đan.

МУРИЊО МУ ОБЕЋАО ПАТИКЕ АКО ПОСТИГНЕ ГОЛ: Он дао два, па отрчао Португалцу по 800 евра (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

"Vučica" je sinoć stvarala prilike, ali nikako nisu uspeli da to krunišu golom. A onda je Žoze Murinjo u 74. minutu na teren poslao Afenu Đana, što je bio trenutak koji je odlučio meč.

Ovaj 18-godišnji fudbaler Rome je samo osam minuta kasnije uspeo da postigne pogodak za 1:0, nakon što ga je odlično uposlio Miktarjan.

Međutim, to nije bilo sve od Rominog tinejdžera u ovoj utakmici. Afena Đan je u četvrtoj minuti sudijske nadoknade postigao i svoj drugi pogodak i tako postavio konačnih 2:0.

Nakon utakmice Murinjo je pričao o ovom tinejdžeru kojem je odlučio da pruži priliku da zaigra za prvi tim Rome i to je bila odlična odluka portugalskog stručnjaka.

Trener Rome je otkrio da je obećao Feliksu kupiti patike koje mu se sviđaju i poručio je da je to prva stvar koju će danas da uradi.

- Obećao sam Feliksu kupiti patike koje mu se veoma sviđaju, iako su dosta skupe jer koštaju 800 evra. Kada je postigao gol, pritrčao mi je i rekao da ne zaboravim na to obećanje. Ujutro prvo što ću da uradim je kupovina tih patika jer ih je zaista zaslužio - rekao je Murinjo.

Ovaj 18-godišnji napadač ponikao je u Gani, a u Romu je stigao početkom ove godine i bio je deo juniorskog tima rimskog kluba.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)