ZGROŽENI I NAVIJAČI! Ono što je Luka Jović doživeo od saigrača iz Reala je skandalozno

D. N.

21. 11. 2021. u 21:57

LUKA Jović doživljava najteže trenutke otkako je došao u FK Real Madrid.

ЗГРОЖЕНИ И НАВИЈАЧИ! Оно што је Лука Јовић доживео од саиграча из Реала је скандалозно

Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Prvo su mu problem zadavale manje, pa veće povrede, onda mu Zinedin Zidan nije davao značajniju šansu, a ni Karlo Anćeloti ga, od letošnjeg preuzimanja ekipe, ne koristi baš često.


A sada, kada je Luka Jović dobio priliku da igra, pa makar i "na kašičicu", doživeo je da ga saigrači bojkotuju.


Kako drugačije i opisati ono što se dešavalo na meču Granada - Real Madrid?

Foto: M. Vukadinović, AP, Tviter printskrin

Karlo Anćeloti i Luka Jović

Srbin je, kako to obično biva, utakmicu počeo na klupi za rezerve, a kada su gosti poveli sa 1:4, što je bio i konačan rezultat, Anćeloti je u 80. minutu zamenio Karima Benzemu Jovićem.


Tada su pojedini navijači Reala na društvenim mrežama duhovito izražavali svoja očekivanja od, konačnog, nastupa srpskog reprezentativca, ali...


Iako se igralo još 12 minuta, deset do 90. i dva u sudijskoj nadoknadi, Jović je od klupskih kolega samo jedan jedini put dobio loptu do kraja meča.

Takvo ponašanje ostalih igrača Reala zgrozilo je navijače ovog fudbalskog giganta. Evo samo nekih primera koje je redakcija portala "Novosti" odabrala za ovaj prikaz aktuelne situacije:


- Jović uđe u igru i svi naprasno zaborave da centiraju, poručio je na Tviteru jedan od njih.

- Stvarno mi je žao Jovića, čoveče. Uvek ga ubace u igru kada ekipa uspori igru i samo želi da se meč što pre završi, napisao je drugi.

- Jovićeva situacija je tako opterećujuća. Kada god uđe u igru kao rezervista, tim reši da kontroliše loptu, da nastupa bez ikakvog rizika. Čak mu ne dozvoljavaju ni da propisno igra. Svaki fudbaler prosto reši da igra za sebe, dodao je treći.

Od 14 ovosezonskih prvenstvenih utakmica Reala, Luka Jović je nastupio svega u šest, a ove nedelje prvi put je zaigrao u Primeri od 3. oktobra. Sve ukupno, na terenu je bio 70 minuta u šampionatu Španije i jednom zabeležio asistenciju. U Ligi šampiona, od četiri Realove utakmice na dve je dobio priliku, ali najpre samo 24, a onda još manje, 11 minuta.

Sa druge strane, u dva ovosezonska nastupa za reprezentaciju Srbije, dao je po gol na oba meča protiv Katara, ali je igrao 90, odnosno 74 minuta.

Ovo što se sada dogodilo na gostovanju Granadi, samo je razlog više da sve ozbiljnije razmisli o napuštanju Reala, tim pre što su španski mediji nedavno otkrili da trener Madriđana Karlo Anćeloti obmanjuje javnost kada priča o Joviću. Zbog svega navedenog srpski golgeter bi zaista mogao da "digne sidro", pogotovo nakon što su se pojavile vesti da Luku Jovića želi jedan od najboljih klubova engleske Premijer lige.

BONUS VIDEO: Slobodni asovi - transferi ovih igrača bi od januara mogli da promene fudbal

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

IGRAĆE U TREĆEM RANGU I U LIGI EVROPE?! Neverovatna situacija koja je zbunila i čelnike UEFA