BARSELONA OPET RAZOČARALA: Alaves odneo bod sa "Nou Kampa"

Č. V.

30. 10. 2021. u 23:08

BARSELONA je smenila Ronalda Kumana. Umesto njega kao privremeno rešenje na klupu je seo Serhi Barhuan, ali debi neće pamtiti po dobrom.

БАРСЕЛОНА ОПЕТ РАЗОЧАРАЛА: Алавес однео бод са Ноу Кампа

FOTO: AP/Tanjug

Katalonci su na "Kamp Nou" odigrali samo 1:1 protiv Alavesa i tako nastavili seriju loših rezultata. Ovo im je bio treći vezani meč u kome nisu osetili slast pobede (porazi od Reala i Raja Valjekana).

Velikan je ozbiljno uzdrman i ne deluje da može da reši problem. Navodno bi Ćavi Ernandez trebalo da sedne na klupu Barse, no veliko je pitanje koliko će mu vremena trebati da uradi nešto što ide uz renome ovakvog kluba.

Barselona više ne može da pobedi ni klubove iz donjeg dela tabele Primere. Sada je Alaves bio taj koji je odoleo i osvojio važan bod.

Prvo poluvreme nije bilo mnogo interesantno i završeno je bez golova. Ipak, nastavak susreta bio je dosta zanimljiviji. Barselona je povela u 49. minutu majstorskim pogotkom Memfisa Depaja, koji je fantastično šutirao sa ivice kaznenog prostora i matirao Siveru.

Nisu gosti dugo čekali na izjendačenje. U 52. minutu Rioha je zatresao mrežu Ter Štegena nakon što su on i Hoselu izigrali odbranu domaćeg tima.

Katalonci su imali još nekoliko dobrih prilika. Pretili su Depaj i Kutinjo, ali promene rezultata nije bilo, pa su ekipe morale da se zadovolje remijem.

Barselona je sada na devetom mestu na tabeli sa 16 bodova, dok je Alaves 16. sa 10.

BONUS VIDEO: ĐOKOVIĆ IZNENADIO ŠETAČE: Novak u društvu supruge i dece vozio bicikl pored beogradske Beton hale

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni