FOTOGRAFIJA KOJA JE SVE RASTUŽILA: Ispisao istoriju kluba, dobio otkaz, otišao na klupu i sam sedeo satima

Novosti online

19. 10. 2021. u 10:51

POZNATO je da u trenerskom poslu nema milosti, a ovih je dana to na svojoj koži osetio i 67-godišnji italijanski stručnjak Fabricio Kastori.

ФОТОГРАФИЈА КОЈА ЈЕ СВЕ РАСТУЖИЛА: Исписао историју клуба, добио отказ, отишао на клупу и сам седео сатима

Foto: EPA

Pre samo nekoliko meseci uveo je Salernitanu u Seriju A posle 22 godine čekanja i bio je junak gradića na jugu Italije, dobio je čak i titulu gradskog ambasadora.

Ipak, najjači razred italijanskog fudbala je neka druga priča i Salernitana je u prvih osam kola osvojila samo četiri boda, što je drži "zalepljenom" za dno tabele. Subotnji poraz od Specije (1:2) bio je presudan za Kastorija, kojem su klupski čelnici uručili otkaz i na njegovo mesto postavili Stefana Kolantuona (58).

Koliko je Kastorija pogodio otkaz svedoči i podatak da je satima sam sedeo na jednoj od gradskih klupa, gledajući u prazno i teško se mireći sa stvarnošću da mora napustiti klub i grad kojem je ne tako davno doneo puno radosti.

Posebno ga je pogodilo prilično oštro saopštenje kluba u kome se navodi kako im treba odlučniji trener.

Navijači su na društvenim mrežama stali u odbranu Kastorija, svesni da je s igračima koji su mu bili na raspolaganju mogao učiniti jako malo. Fanovi su se obrušili na čelnike kluba, što Kastoriju može biti satisfakcija, ali posao mu neće vratiti...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju