VUČIĆ NAJAVIO DOLAZAK NA MARAKANU: Ako Zvezda prođe Kairat predsednik sa sinom ide na sledeći meč

Novosti online

27. 07. 2021. u 13:52

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić, dotakao se dešavanja u srpskom fudbalu, gde se na početku sezone našao na meti pogrdnog skandiranja navijača Partizana.

ВУЧИЋ НАЈАВИО ДОЛАЗАК НА МАРАКАНУ: Ако Звезда прође Каират председник са сином иде на следећи меч

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Novinari su ga na konferenciji za medije upitali o tome, kao i o sukobu među Grobarima koji se dogodio na meču između Partizana i Dunajske Strede.

Predsednik Srbije ističe da nije upoznat sa incidentom, a poručio je svima da mogu da nastave da viču pogrdne uvrede na njegov račun i da ga to ne dotiče, jer to sluša već devet godina, a da će se on fokusirati na izgradnju pruga, bolnica, puteva, kao i da će se boriti za bolje plate i penzije.

- Ja pojma nemam za to preskakanje tribina, ne bunim se ni što viču "Vučiću p..." meni je najbitnije da bude mir, niko me nije obavestio da je bilo privođenja i problema, ili povređenih. Ali to je posao za policiju, ne moram da budem obavešten o tome - rekao je Vučić, a zatim se totakao srpskog sporta, medalja na Olimpijskim igrama, a posebno fudbala u Srbiji..

- U vreme kada su zemljom upravljali oni koje podržavaju tajkunski mediji imali smo 3 emdalje na Olimpijskim igrama, u Londonu četiri, u Riju osam, verujem da ćemo sada imati više od osam i t0 govori o napretku našeg sporta i ulaganju države, utoliko im želim još više uspeha - istakao je Vučić, a zatim se osvrnuo na fudbal u Srbiji.

- Uveren sam da će fudbalska sezona biti najregularnija do sada, videli ste kakvo je bilo poslednje kolo prošle godine, kada su svi promašili, a govorili su unapred, a niko nije rekao izvini, iako se pričalo da su rezultati namešteni. Važno mi je da sezona bude fer i poštena, da mafijaši ne upravljaju fudbalu. A da li će neko pogrdno da viče protiv mene, ja to slušam već devet godina. Imali smo proteste, ja sam izašao na prozor i vikao zajedno sa Pajtićem "Vučiću p...". Ja ću da se borim za puteve, bolnice, pruge, plate i penzije, a oni neka viču. Garantovaćemo bezbednost na stadionima svim ljudima. Svako ko napravi bilo kakav prekršaj, odgovaraće u skladu sa zakonom - istakao je predsednik, koji je najavio da će ići na jednu od narednih utakmica Zvezde sa sinom Vukanom.

- Evo ja razmišljam, idem sada u Skoplje, pa ne mogu da budem tu, ali ako se dogodi da Zvezda prođe u nekoj od sledećih utakmica povešću Vukana na stadion, pa neka gleda - zaključio je Vučić.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije