"BOJAO SAM SE MIKE VIŠE NEGO ARKANA": Oglasio se Vojin Ražnatović - Aleksić mi je ubio volju za glumom!

Novosti online

18. 01. 2021. u 20:26

PROFESOR glume Miroslav Mika Aleksić, koji je osumnjičen za silovanje i seksualno zlostavljanje, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

БОЈАО САМ СЕ МИКЕ ВИШЕ НЕГО АРКАНА: Огласио се Војин Ражнатовић - Алексић ми је убио вољу за глумом!

Foto: Printskrin

Mnoge poznate ličnosti pružile su podršku glumici Mileni Radulović, koja je u svojoj ispovesti otkrila da ju je Aleksić silovao kada je imala 17 godina i to više puta, kao i drugim žrtvama. 

Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana oglasio se ovim povodom. Naime, on je na svom Instagramu napisao da je pohađao njegovu školu glume, i da je trpeo teške uvrede.

- Pohađao sam i ja školu Mike Aleksića. Čovek je bio toliko strog, da smo se brat i ja više bojali njega nego sopstvenog oca. Evo jedne anegdote: 1993. Atelje 2012. Beograd - počeo je Ražnatović.

- Kao strastveni fan Prvog Svetkog Rata, bila mi je čast da budem deo naše kultne predstave “Sveti Georgije Ubiva Aždahu”. Tokom same premijere, pokušavao sam da ne gledam u prvi red, jer sam znao da mi tamo sede otac, brat i Mika Aleksić. Kada se predstava završila, svi su mi čestitali, a Mika mi samo šapne: “Vidimo se na času”. Kad sam došao posle 3 dana na čas, Mika je sačekao da svi dođu (čak i one koji zakasne) i onda je krenuo sa takvim psovkama i uvredama, da sam ja bio u šoku da moj otac, jedan Arkan, tako u životu nije nekog isprozivao. Čak ni dete od 8 godina - dodao je Vojin. 

On se prisetio i uvreda koje mu je Aleksić tada uputio: 

- Some jedan glupi, usporeni mesečaru. Trebao sam Nikolu da ubacim umesto tebe. Obrukao si nas sve. Sad bi te vodom polio. Marš na umivanje. 

- Drao se punih 10 minuta. Posle časa su mi prilazili svi studenti da me teše i grle. Mika je meni suzbio volju i ljubav za tom glumom, za sva vremena. Devojke koje su rešile da izađu u javnost, najhrabrija su stvorenja u Srbiji! -  napisao je Vojin. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest