Beogradski uvod za "Egzit" 10. I 11. jula na Dorćolu: Zagrevanje uz "Artbat", Marka Nastića, "Artan Lili"...

V. N.

14. 06. 2020. u 07:13

Ispred silosa "Žitomlina" na Dorćolu održaće se “No sleep till Exit“

Београдски увод за Егзит 10. И 11. јула на Дорћолу: Загревање уз Артбат, Марка Настића, Артан Лили...

Foto: Novosti arhiva

FESTIVAL "Egzit", koji će biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi od 13. do 16. avgusta, imaće beogradski uvod 10. i 11. jula, ispred silosa "Žitomlina" na Dorćolu, i to pod nazivom „No sleep till Exit“.

Kao glavna zvezda zagrevanja u prestonici najavljuje se, za 11. jul, di-džej duo "Artbat", trenutno jedan od najtraženijih u svetu. Ukrajincima će to biti prvi međunarodni nastup posle četvoromesečne pauze. "Artbat" će ovdašnjoj publici predstaviti aktuelni, planetarni hit For a feeling, pesmu za koju je čuveni Dejvid Geta rekao da je najbolja do sada u 2020. U subotu 11. jula nastupiće i poznati domaći di-džej Marko Nastić, njegov mlađi kolega Coeus, kao i Kristijan Molnar.

Prve večeri, u petak 10. jula, program je stilski drugačiji. Na sceni će biti reperi Vojko V i Spejs Noksi, grupe "Artan Lili" i "Maika", treperi Z++ i Britni, i di-džej Enzzy. Ceo vikend zagrevanja, kojim i zvanično počinje obeležavanje 20. rođendana "Egzita", otvoriće, kako se najavljuje, misteriozni di-džej i svojevrsna amajlija "Egzit" tima, Lutemania.

U sredu 17. juna u podne, putem mreže "Gigstiks" i u knjižarama "Vulkan", pojaviće se ograničen kontingent ulaznica za manifestaciju na Dorćolu, sa 50 odsto sniženom cenom. Karta za petak košta 490, a za subotu 990 dinara. Ove brojke važe samo u prva 24 časa od puštanja u prodaju, ili do isteka zaliha.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna