EMOTIVNA OBJAVA NIKOLINE PIŠEK: Ponosna sam, znam da bi i tata bio (FOTO)

Novosti online

12. 06. 2022. u 10:58

VODITELJKA Nikolina Pišek 8. maja ove godine izgubila je supruga Vidoja Ristovića, sa kojim je 2014. godine dobila ćerku Unu Sofiju.

ЕМОТИВНА ОБЈАВА НИКОЛИНЕ ПИШЕК: Поносна сам, знам да би и тата био (ФОТО)

Foto: Printscreen

Srpski istoričar umetnosti iznenada je preminuo u 44. godini u Beogradu. Nakon njegove sahrane pojavila se informacija da se Nikolina sa ćerkom seli iz Hrvatske, međutim, voditeljka se tim povodom nije oglašavala.

Foto: Printscreen Instagram/nikolina_pisek

 

Ona je sada na svom Instagramu podelila niz fotografija svoje mezimice na koju je veoma ponosna. NJih dve su pozirale zagrljene i nasmejane, a svi su primetili da Nikolina i dalje nosi crninu zbog smrti muža i da osmehom krije bol i tugu.

Inače, dan nakon Vidojeve smrti ona je kratko izjavila:

- Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala da provedem život. Sve ostalo mi je sada - apsolutno nebitno - poručila je.Podsetimo,

Vidoje Ristović rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu. Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Par se venčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu.

BONUS VIDEO - Tanja Savić - beogradski nastup

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Da li je krsna slava neradan dan i šta ako pada za vikend?

Da li je krsna slava neradan dan i šta ako "pada" za vikend?

U DECEMBRU mesecu očekuju nas četiri slave čije obeležavanje pada u vreme vikenda: Vavedenje Presvete Bogorodice (4.decembar), Prepodobni Sava Osvećeni (18.decembar) i Prepodobni Spiridon Čudotvorac (25.decembar.) To ponovo otvara stara pitanja, imamo li pravo na slobodan dan kada krsna slava pada za vikend?

29. 11. 2022. u 18:40

Komentari (0)

MI, SRBI... Dragan Stojković Piksi posle meča Srbija - Kamerun: Pretpostavljam da su mnogi oduševljeni!