U SUZAMA JE REKLA KRAJ: Voditeljka koja je maltretirala zaposlene se oprostila od svojih gledalaca

Novosti online

27. 05. 2022. u 15:06

KOMIČARKA Elen Dedženeris prekinula je sa snimanjem svoje tok-šou emisije "The Ellen Show", nakon 19 sezona i više od 3.000 epizoda.

У СУЗАМА ЈЕ РЕКЛА КРАЈ: Водитељка која је малтретирала запослене се опростила од својих гледалаца

Foto: Printskrin Youtube

Elen se na samom početku emisije oprostila od gledalaca emotivnim govorom tokom kojeg se i rasplakala. U govoru je iznela nepoznate detalje iz svog privatnog života i početka karijere.

Kraj emisije dolazi nakon što je nekoliko bivših i sadašnjih saradnika optužilo Elen (63) da je prošle godine "negovala" toksično radno okruženje i zatvarala oči pred maltretiranjem rukovodilaca.

Foto: Printskrin Youtube

- Dobro došli u našu poslednju emisiju! Ovde sam ušla pre 19 godina i tada sam rekla da je ovo početak veze, a sada kažem da ovo nije kraj veze, više je kao mala pauza, sada možete da gledate druge emisije, i ja neću videti publiku neko vreme. Pre 20 godina kada smo pokušali da prodamo šou, niko nije verovao da će ovo uspeti, ne zato što je ovo druga vrsta emisije, nego što sam ja drugačija. I evo nas, 20 godina kasnije, slavimo ovo neverovatno putovanje zajedno - rekla je Elen.

Voditeljka Elen Dedženeris stekla je bogatstvo koje se procenjuje na 360 miliona dolara, a njena emisija „The Ellen DeGeneres Show“ bila je jedna od najgledanijih tok-šou emisija u SAD. Ona je javno priznala da voli isti pol i to obelodanila na naslovnoj strani prestižnog časopisa „Tajm“ uz rečenicu „Da, ja sam gej“.

- Kada smo počeli šou nije bilo dozvoljeno da kažem "gej", govorila sam to kod kuće često, kada smo imali gej doručak ili gej pastu, takve stvari. Nisam mogla da kažem gej ili mi, jer to znači da sam sa nekim, zasigurno nisam mogla da kažem supruga, jer nije bilo legalno za gej ljude da se venčaju u to vreme, a sada konstantno govorim supruga - istakla je voditeljka tokom oproštajnog govora.

- Pre 25 godina otkazali su moju zabavnu emisiju jer nisu hteli da lezbejka bude u udarnom terminu jednom nedeljno, onda sam rekla: "Biću u toku dana, svakog dana, šta mislite o tome?". Kako lepo, prelepo putovanje na kojem smo bili zajedno. Ako vas je ova emisija nasmejala, ako vas je podigla kada ste u periodu neke vrste bola, neke vrste tuge, bilo čega kroz šta prolazite, onda sam uradila svoj posao - rekla je komičarka.

Foto: Printskrin Youtube

- Zahvaljujući ovoj platformi, uspeli smo da promenimo živote ljudi. Ova emisija je zauvek promenila moj život. To je najveće iskustvo koje sam ikada imala, izvan moje najluđe mašte - rekla je Elen i rasplakala se, a onda je zaplesala "poslednji put".

BONUS VIDEO:

DŽONI DEP SE SASTAO SA PREMIJERKOM: Slavni glumac na prijemu kod Ane Brnabić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UPRAVO SAZNAJEMO! Vest koju je Vučić zaboravio da saopšti: 100.000 ljudi koji su dobili vaučere od 5.000, dobiće još 10.000 dinara