SVI SE PITAJU GDE JE OTIŠLA CECA: Pevačica napustila rođendan ćerke Anastasije

Novosti online

25. 05. 2022. u 23:05

DANAS Anastasija Ražnatović slavi 24. rođendan, a među prvima je došla njena majka, Svetlana Ceca Ražnatović. Međutim, pevačica se nije dugo zadržala.

СВИ СЕ ПИТАЈУ ГДЕ ЈЕ ОТИШЛА ЦЕЦА: Певачица напустила рођендан ћерке Анастасије

Foto: ATA images

Cecina ćerka, mlada pevačica Anastasija Ražnatović, večeras proslavlja svoj 24. rođendan u jednom prestoničkom restoranu i tim povodom upriličila je gala žurku na kojoj će pevati Jovan Joca Stefanović i Vanja Mijatović.

Nakon što je veliki broj porodice i prijatelja pristigao na gala proslavu, Ceca se pojavila na vratima prestoničkog restorana, a njen odlazak sa slavlja privukao je veliku pažnju.

Ceca je demonstrativno napustila slavlje, sela u automobil, a sumnja se da je otišla u dom Ražnatovića kako bi se presvukla.

BONUS VIDEO - Milica Pavlović u vrućem izdanju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)