SUZE U PROGRAMU UŽIVO: Prvi intervju Aleka Boldvina od tragedije, sad tvrdi - nije povukao obarač! (VIDEO)

Novosti online

01. 12. 2021. u 21:17

GLUMAC Alek Boldvin rekao je Džordžu Stefanopulosu sa ABC News da "nema pojma" kako se bojeva municija našla na setu filma "Rust", i da on "nije povukao obarač" na oružju iz kojeg je jedna osoba ubijena, a druga ranjena.

СУЗЕ У ПРОГРАМУ УЖИВО:  Први интервју Алека Болдвина од трагедије, сад тврди - није повукао обарач! (ВИДЕО)

Foto: Printsskrin Tviter

- Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao obarač. Nikad - rekao je Boldvin Stefanopulosu u intervjuu koji će se emitovati u četvrtak na ABC.

Podsetimo, Boldvin je 21. oktobra držao revolver u toku probe na snimanju filma "Rust" na ranču Bonanca krik, u Novom Meksiku, kad je pištolj opalio, ubivši kinematografkinju Halinu Hačins i ranivši reditelja Džoela Souzu.

Boldvin, koji glumi i producira film, u intervjuu govori o tome šta se desilo kobnog dana, i tvrdi da nije imao razlog da sumnja da je u pištolju bojeva municija.

BONUS VIDEO - Kako su poznati blatili Srbiju, a od nje žive?

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)