DAMIANO DAVID UKRAO STAJLING OD ŽIKE? Srđan Todorović urnebesnom objavom pokorio srpski internet (FOTO)

Novosti online

25. 05. 2021. u 11:44

SRĐAN Žika Todorović, naš proslavljeni glumac, je na urnebesan način prokomentarisao ovogodišnje pobednije Evrovizije, italijansku grupu Maneskin, i način na koji se oblači njihov pevač Damiano David.

ДАМИАНО ДАВИД УКРАО СТАЈЛИНГ ОД ЖИКЕ? Срђан Тодоровић урнебесном објавом покорио српски интернет (ФОТО)

Foto: Aleksa Stanković/AP Photo/Peter Dejong

Fotografiju koju je objavio Žika Todorović je za manje od sat vremena lajkovalo više od 10.000 ljudi.

Na toj fotografiji se nalaze Damiano David, frontmen grupe Maneskin, i Žika u ulozi Đavola iz filma "Mi nismo anđeli".

Foto: Instagram

U komentarima su se javili pratioci Todorovića, koji su italijanskom pevaču skrenuli pažnju na činjenicu da kasni već 30 godina za Žikom.

"Pa ja vidim nešto mi poznato", "Kasni, brate, kasni", "Tačno uzeo tvoj stajling"...

Damiano David šmrkao kokain?

Podsećamo, Italijani su pobedili na Evroviziji glasovima publike, ali je njihov trijumf zasenio "kokainski" skandal.

Na slikama iz Ahoj arene u Roterdamu, pod određenim uglom se vidi se pevač Damiano David koji izgleda kao da šmrče kokain sa stola.

Foto: Printscreen

Nakon što je jedan švedski novinar pitao pevača Maneskina da li je koristio drogu, grupa se obratila putem svog zvaničnog instagram naloga sledećim saopštenjem.

- Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damian koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo, jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i srećni smo što smo odneli pobedu na Evroviziji. Želimo da se zahvalimo svima koji su nas podržali. Rok end Rol nikada neće umreti. Volimo vas - pisalo je u objavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)