MANEKENKA (20) IZVRŠILA SAMOUBISTVO U HOTELU: Poruka nedovoljno dobra bila je uvod u pakao

Novosti onlajn

26. 10. 2020. u 14:25

МАНЕКЕНКА (20) ИЗВРШИЛА САМОУБИСТВО У ХОТЕЛУ: Порука недовољно добра била је увод у пакао

Foto: Facebook/Kejtlin O’Rajli

MANEKENKA Kejtlin O’Rajli (20) izvršila je samoubistvo u hotelu "Premijer In" u centru Mančestera, nakon noćnog izlaska sa prijateljima.

Kejtlin O’Rajli bila je ćerka bliskog prijatelja pevača Robija Vilijamsa koji joj je javno odao počast poručivši da je bila prelepa devojka sa celim životom ispred sebe.

Njeni roditelji objavili su sada priču o tragediji koja se desila u avgustu prošle godine kako bi skrenuli pažnju na samoubistva među mladima, piše "San".

Kejtlin O’Rajli bila je u tinejdžerskom dobu žrtva gruminga pod kojim se podrazumeva uspostavljanje odnosa poverenja i emocionalne povezanosti između deteta i odrasle osobe, sa ciljem vrbovanja i iskorištavanja u se*sualne svrhe.

Zbog traume koje je doživela Kejtlin nije imala samopoštovanja i često se povređivala.

Foto: Facebook/Kejtlin O’Rajli

- Kada smo saznali šta joj se desilo sa 13 godina, bila je to velika promena u životu svih nas. Smatrala je uvek da nije vredna. Prvog dana srednje škole, kada se vratila kući, mislila sam da ju je neko maltretirao. Bilo je na njenoj nadlaktici crnom olovkom ispisano:"Neodovljno dobra". Pitala sam ko joj je to uradio, odgovorila mi je: "Ja", ispričala je njena majka, koja je ranije radila u policiji, za "StokeOnTrentLive".

Prema rečima majke, Kejtlin nije umela da se nosi sa emocijama odrasle osobe. Nasilje nad njom vršio je stariji muškarac, a zbog trauma koje je doživela, nikada nije uspela da se uklopi u društvu.

Borba manekenka sa mentalnim zdravljem bila je stalna briga njene majke koja se konstantno bojala da će se neka ćerka povrediti ili da će je naći bez svesti u krevetu.

Ipak, imala je Kejtlin snage da pomaže ostalim tinejdžerima sa sličnim problemima. Neumorno je noću odgovarala na njihove poruke na društvenim mrežama i tešila ih.

Neutešna majka želi sada da poruči svim devojkama da veruju u sebe. Preko fonda koji nosi ime njene ćerke bori se protiv suicida. Majice sa natpsima "Uvek vredna" i "Uvek dobra" simboličan su deo njene borbe.

(Blic žena)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)