BAJDEN SRLJA IZ GREŠKE U GREŠKU: Izvukao telefon na bini i postao predmet ismevanja, Trampov odgovor je posebno oštar

Novosti online

17. 09. 2020. u 20:00

U POSLEDNjE vreme smo navikli da nas više ne iznenađuje nijedan potez demokratskog kandidata na američkim izborima Džoa Bajdena.

БАЈДЕН СРЉА ИЗ ГРЕШКЕ У ГРЕШКУ: Извукао телефон на бини и постао предмет исмевања, Трампов одговор је посебно оштар

Foto: EPA

Prvo je mahao nikome, zatim je pokazao nepoznavanje geografije za osnovnu školu, a sada je otišao i korak dalje i postao viralan na društvenim mrežama, iako mu nije prvi put da bude meta oštrih kritika na tviteru.

Naime Bajden, koji se bori da zadobije "latino" glasače, se pojavio na Floridi u utorak, na otvaranju meseca hispanskog nasleđa.

Njegovo obraćanje bi prošlo potpuno nezapaženo da nije bilo uvodne muzike, koju je demokratski kandidat puštao na podijumu - sa svog telefona.

Nakon što ga je predstavio Luis Fonsi, pevač planetarnog hita "Despasito", Bajden je izvadio svoj telefon i pustio tu pesmu.

- Hajde Džo, zaplešite malo, hajde - hrabrio ga je Fonsi.

On je ubrzo ugasio pesmu i vratio telefon u džep, a snimak je postao hit na društvenim mrežama.

Kritičari su optužili Bajdena da podilazi latino glasačima, pristalice su uzvratile da kritičari moraju da uzmu u obzir kontekst, a drugi se žale da rasprava skreće pažnju sa važnijih pitanja.

Predsednik Donald Tramp je, sa druge strane, podelio izmenjeni snimak, gde je "Despasito" zamenjen poznatom rep pesmom sa kraja osamdesetih: "J***š policiju".

- O čemu se ovde radi? - Tramp se zapitao u tvitu, koji je ta društvena mreža označila kao "manipulisani medij".

Američki predsednik očigledno aludira na zategnutu situaciju na ulicama SAD nakon sukoba demonstranata i policije, a za šta je uglavnom on bio okrivljen od strane svojih političkih protivnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju