ŠOKANTNE TVRNJE BIVŠE MANEKENKE: Tramp optužen za seksualno zlostavljanje na US Open-u

Novosti online

17. 09. 2020. u 13:11

BIVŠA manekenka je optužila američkog predsednika za seksualni napad koji se, kako tvrdi, dogodio pre više od 20 godina na Otvorenom prvenstvu SAD u tenisu.

ШОКАНТНЕ ТВРЊЕ БИВШЕ МАНЕКЕНКЕ: Трамп оптужен за сексуално злостављање на УС Опен-у

Novosti

U ekskluzivnom intervjuu britanskom Gardijanu, Ejmi Doris kaže da ju je Tramp zaustavio u blizini toaleta VIP lože koju koristi na US openu, 5. septembra 1997. godine.

Ejmi je tada imala 24 godine i tada joj je, kako tvrdi, američki predsednik gurnuo jezik u grlo, pritisnuvši je tako da nije mogla da se pomeri i "dodirujući je po celom telu".

-Jednostavno, gurnuo je jezik u moje grlo, a ja sam pokušavala da ga odgurnem. Tada je njegov stisak postao jači, a njegove ruke su bile svuda po mojoj zadnjici, grudima, leđima...svemu. Bila sam stisnuta i nisam mogla da se izvučem-kazala je danas 48-godišnja majka dve bliznakinje.

-Ne znam kako biste vi to nazvali, kada vam neko gura jezik u grlo protiv vaše volje, ali ja sam se trudila da ga izguram jezikom. Mislim da sam ga čak i povredila-dodala je Doris.

Trampov advokatski tim je odmah reagovao, odbacivši bilo kakve optužbe na račun aktuelnog predsednika, uz negiranje da on ima bilo kakve veze sa napastvovanjem ili bilo kakvim nedoličnim ponašanjem prema Doris.

Međutim, ona je Gardijanu dostavila nekoliko dokaza koji potvrđuju njenu priču. Kao prvo, pokazala im je kartu za meč koji se igrao tog dana na US openu, kao i šest fotografija na kojima je ona ali i Tramp, tada "kralj nekretnina". Gardijan podseća da je Tramp tada imao 51 godinu i da je bio u braku s drugom ženom Marljom Mejples.

Njene tvrdnje potvrđuje i to što se poverila nekolicini ljudi o tome šta joj se dogodilo, i to odmah nakon događaja. Među njima su i njena prijateljica iz Njujorka, ali majka. Tu su i psihoterapeut i drugi prijatelji kojima je o tome govorila.

Doris je rekla i da je ozbiljno razmišljala da javno progovori o svemu 2016, kada su i druge žene izašle u javnost s tvrdnjama da ih je seksualno uznemiravao republikanski kandidat za predsednika SAD, ali da to ipak nije učinila jer se bojala za bezbednost svoje porodice, odnosno dve ćerke bliznakinje.

-Međutim, one sada imaju 13 godina i dovoljno su zrele da bi trebalo da znaju da ne smeju da dozvole nikome da im radi bilo šta što one ne dozvoljavaju, a pogotovo nešto što je neprikladno-kazala je Gardijanu Ejmi.

Za Gardijan je objasnila da su je s Trampom upoznali zajednički prijatelji i da je nekoliko dana boravila u Njujorku i s njima se družila, odakle su i nastale fotografije koje je pokazala novinarima britanskog lista.

Kobno je bilo druženje na teniskom turniru US open, 5. septembra 1997. kada je iz Trampove VIP lože ustala kako bi otišla do toaleta jer je imala problem sa kontaktnim sočivima. Kada je izašla iz toaleta, ispred je stajao Tramp. Pomislila je, kako kaže, najpre da je i sam došao do toaleta, ali se ubro ispostavilo da nije.

Odmah je nasrnuo na nju, dok je ona pokušavala da se odbrani, vičući mu da prestane.

Zajednički prijatelj nije stao iza njenih tvrdnji, već je samo Gardijanu rekao da se zaista ne seća ničega niti da mu je Tramp, niti Doris išta pominjala.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)