FOKS NJUZ: Bez ruske nafte, američki vozači će ostati bez benzina

P. Z. S. / russian.rt.com

05. 03. 2022. u 22:28

BELA kuća kaže da razmatra postepeno ukidanje uvoza nafte i gasa iz Rusije, prenosi Foks njuz.

ФОКС ЊУЗ: Без руске нафте, амерички возачи ће остати без бензина

Foto: Depositphotos

Kako napominje TV kanal, SAD sada moraju da kupuju energente od Rusije kako bi cene benzina ostale u prihvatljivom rasponu za američke vozače.

Prema rečima šefa kompleksa rafinerije nafte u San Antoniju, Reja Metitala (Ray Mettetal) sama Bajdenova administracija ometa energetsku nezavisnost sopstvene zemlje.

Sekretar za štampu Bele kuće Džen Psaki rekla je danas da Bajdenova administracija, citiram, „razmatra opcije da zaustavi sav izvoz nafte i prirodnog gasa iz Rusije“.

BONUS VIDEO: RUSI UŠLI U HARKOV: Oklopna vozila se probila u centar drugog najvećeg ukrajinskog grada

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina