"TI SI LAŽOV!" Brutalna svađa u skupštini, pljuštale uvrede bez pardona (VIDEO)

Tanjug

17. 09. 2021. u 12:07

NA sednici Odbora za zdravstvo u austrijskom parlamentu dogodio se skandal.

ТИ СИ ЛАЖОВ! Брутална свађа у скупштини, пљуштале увреде без пардона (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, jedan od poslanika Slobodarske partije Austrije (FPO) nazvao je predsednika Lekarske komore Tomasa Šekeresa lažovom.

Poslanik FPO Peter Vurm u više navrata je Sekereša nazvao lažovom, zbog čega je šef Lekarske komore odlučio da napusti sednicu. Šekeres je rekao da je pokušao da prenese aktuelno stanje nauke u vezi sa pandemijom korona virusa.

Poslanik FPO ga je vređao, a on je uzvratio "svi će se razboleti, nezavisno od stranačke pripadnosti". Šekeres je ukazao da je važno i korisno vakcinisati se i da je to jedina šansa u borbi protiv pandemije. Međutim, poslanik Vurm je, navodno, reagovao na njegovu tvrdnju da nema potpuno imunizovanih pacijenata na intenzivnoj nezi.

Naime, Vurm kaže da su vlasti grada Beča dokaz da je to laž.

Inače, Vurm se pozvao na podatak da je aktuelno 92,3 odsto kovid pacijenata na intenzivnoj nezi u Austriji nepotpuno imunizovano, odnosno nevakcinisano, a da je svega 7,7 odsto potpuno imunizovanih, ali je reč o starijim osobama kod kojih je poslednja vakcina data pre šest meseci, koji uz to imaju i druga teška oboljenja. Inače FPO podržava antivaksere u Austriji i protivi se kovid merama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLARNI MEDVEDI: Simboli Arktika i naše odgovornosti