BRZA ESKALACIJA: Na protestima u Berlinu nokautiran policajac (VIDEO)

Novosti online

10. 08. 2021. u 17:07

U NEDELjU je u Berlinu održan protest "Sindikata za solidarnost stanara " gde je došlo do oštrih sukoba između policije i demonstranata.

БРЗА ЕСКАЛАЦИЈА: На протестима у Берлину нокаутиран полицајац (ВИДЕО)

foto: Printscreen/Instagram/RTDE

Policija je stigla na demonstracije kada je dojavljeno da je izvršeno više krivičnih dela poput oštećenja imovine i težeg oštećenja imovine, prenosi RTDE.

Kada su službenici uhapsili jednog od učesnika protesta koji je nelegalno pokušao da zalepi nalepnicu došlo je do brutslnih fizičkih obračuna. 

Naime, grupa od oko 40 ljudi je fizički napala službenike koji su u jednom trenutku morali da se povuku.  U tom napadu je povređeno tri policajca. Jedan je zadobio jak udarac u glavu i onesvestio se. Navodno je primio i više udaraca u glavu dok je ležao na zemlji. Na video snimku se vidi da taj službenik nakon udaraca nije mogao bez pomoći da se drži na nogama.

Drugi službenik je pogođen staklenom flašom u glavu pa je zajedno sa kolegom odveden u bolnicu. 

- Na tom skupu se jasno videlo da se u nekim zajednicama našeg društva nasilje nad policijom apsolutno podržava i čak smatra legitimnim - rekao je portparol sindikata policije Benjamin Jendro. 

Prema izjavi policije su na protestima uhapšene tri osobe. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)