POLICAJAC UBICA PRESUDIO SEBI: Ubijena Ana biće sahranjena danas u Valjevu

B. P.

18. 05. 2021. u 13:18

TELO suspendovanog policajca iz Valjeva M. M. (52), osumnjičenog da je u ponedeljak u zoru hicem iz pištolja usmrtio Anu Ilić (34) sa kojom je ranije bio u emotivnoj vezi, policija je posle intenzivne pograge, danas pronašla na poligonu na Petom puku.

ПОЛИЦАЈАЦ УБИЦА ПРЕСУДИО СЕБИ: Убијена Ана биће сахрањена данас у Ваљеву

Foto: Društvene mreže

U tom delu Valjeva on je prethodnog dana ubio Anu, ispred zgrade u kojoj je živela, u trenutku kada je polazila na posao u fabriku rashladnih uređaja “Gorenja”. Ana Ilić, koja je M. M. prijavila za proganjanje, biće sahranjena danas u 16 časova, na Novom groblju u Valjevu.

Foto: Privatna arhiva

 

U saopštenju Policijske uprave u Valjevu navodi se da je M. M. tada bio uhapšen, oduzeti su mu oružje, službena legitimacija i značka, nakon čega je sproveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo. Presudom Osnovnog suda u Valjevu, policajac M. M. pravosnažno je osuđen na pet meseci zatvora, uslovno na tri godine. Izrečeno mu je i tri godine zabrane približavanja i komunikacije sa Anom Ilić na udaljenosti manjoj od 100 metara. Policijska uprava protiv M. M. pokrenula je disciplinski postupak i udaljen je s posla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri