OD SITNOG LOPOVA DO UBICE: Poseduje debeo policijski dosije - Ko je Lazar Ilić, kog Crna Gora izručuje Srbiji

Novosti online

18. 05. 2021. u 09:10

LAZAR Ilić biće izručen vlastima Srbije koje ga potražuju zbog sumnje da je u oktobru 2020. godine u Beogradu ubio Aleksandra Šarca, odlučio je Apelacioni sud Crne Gore.

ОД СИТНОГ ЛОПОВА ДО УБИЦЕ: Поседује дебео полицијски досије - Ко је Лазар Илић, ког Црна Гора изручује Србији

Novosti

Ime Lazara Ilića pojavilo se u javnosti 20. oktobra prošle godine, kada je objavljeno da se sumnjiči za ubistvo Aleksandra Šarca u garaži Tržnog centra Ušće.

Ilić je, prema sumnjama beogradske policije, iz pištolja "bereta“, kalibra 7,65 milimetara, na kojem je bio prigušivač, pucao na Šarca u garaži TC Ušće.

Prilikom bekstva, Ilić je pištolj bacio u žbunje ispred tržnog centra, gde su ga forenzičari kasnije pronašli.

Šarac je sa dva metka u glavi završio na aparatima, a 26. oktobra prošle godine je preminuo u beogradskom Urgentnom centru.

Inače, Lazar Ilić dobro je poznat policiji.

Iz njegovog dosijea izdvajaju se teške krađe, razbojništva, nelegalno držanje oružja, tuče, obijanje trafika i automobila. Kada je bio maloletan, Lazar Ilić je izbo čoveka nožem jer je želeo da ide u toalet pre njega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024