UBICA TRUDNICE IZ PRIŠTINE IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Policija ga opkolila, presudio sebi pištoljem

Novosti online

02. 12. 2022. u 15:13

MINISTAR unutrašnjih poslova tzv. Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da je Sokol Halili, koji je ubio svoju trudnu suprugu ispred Kliničkog centra u Prištini, danas izvršio samoubistvo.

УБИЦА ТРУДНИЦЕ ИЗ ПРИШТИНЕ ИЗВРШИО САМОУБИСТВО: Полиција га опколила, пресудио себи пиштољем

Foto: Jutjub/Kosovoonline/Fejsbuk

Svečlja je saopštio da je Halilija opkolila policija, ali da je on odbio da se preda, nakon čega se ubio.

- Nakon intenzivnog rada svih jedinica (tzv.) Kosovske policije, locirali smo ubicu Sokola Halilija. Uprkos pokušaju policijskih zvaničnika da pregovaraju o predaji, on se ubio. Policija (tzv.) Kosova kao i Policijski inspektorat (tzv.) Kosova nastaviće istragu kako bi se otkrile sve okolnosti ubistva trudnice i samoubistva -  napisao je Svečlja.

Podsećamo, Halili je ubio trudnu suprugu Hamidu Magaši ispred klinike za ginekologiju u Prištini 29. novembra. On je navodno tražio od nje da se pomire pre nego što je zapucao.

Sokol i Hamide bili su u braku samo četiri meseca nakon čega su se zbog porodičnog nasilja razdvojili. Tridesetpetogodišnja Hamide živela je u kući svojih roditelja u Lipljanju. Juče je otišla na kliniku u Prištinu na kontrolu pred porođaj koji je bio očekivan sledeće nedelje.

Halili je inače dobio zabranu prilaska jer je supruzi 10. avgusta pretio u kući njenih roditelja. Ispostavilo se da je osumnjičeni osuđen i novčano kažnjen od suda u Uroševcu zbog nošenja oružja bez dozvole.

Sestra nastradale Hamide Magaši, koju je bivši muž ubio u dvorištu klinike za ginekologiju u Prištini, navodi da je ubijena žena trpela porodično nasilje.

- Svaki put kad smo je zvali rekla je da ne može da govori - rekla je sestra Hamide Magaši i dodala da je nesrećna trudnica bila u pratnji svekrve čak i kada je htela da ode kod sestara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

TRAŽITE IDEALAN VRTIĆ ZA DETE? Imamo rešenje za Vas!