VULIN: Ubistvo u Novom Sadu je rasvetljeno za manje od dva dana!

LJ. P.

05. 09. 2021. u 13:38

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, brzom i efikasnom akcijom za manje od 48 sati rasvetlili su teško ubistvo koje se u noći između četvrtka i petak dogodilo u Novom Sadu.

ВУЛИН: Убиство у Новом Саду је расветљено за мање од два дана!

Foto: LJ.P.

U opsežnoj akciji sprovedenoj na teritoriji Novog Sada, u saradnji sa javnim tužilaštvom, policija je uhapsila 13 osoba i zaplenila narkotike, oružje, municiju, osam vozila i 50 hiljada evra. Rano jutros operativcima se pridružio ministar policije Aleksandar Vulin.

Policija nastavlja dalji rad na ovom slučaju.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je ovo krivično delo uznemirilo građane, ali da sa ponosom može da istakne da ga je policija rasvetlila za manje od 48 sati. 

- Teško ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca s pravom je uznemirilo ne samo novosadsku već i celokupnu srpsku javnost. Ali sa ponosom mogu da kažem, zahvaljujući upornom, marljivom, predanom radu pripadnika Policijske uprave Novi Sad, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, SAJ-a, Žandarmerije i naravno posebno tužilaštva, možemo da kažemo da smo rasvetlili ovo ubistvo za manje od 48 sati - rekao je ministar Vulin. 

Ministar je rekao da se nada da će se svi oni koji su sumnjali u policiju, Ministarstvo, tužilaštvo, koji su sumnjali u državu, danas bar malo postideti. 

„Svim građanima Novog Sada i Srbije čestitam ovakvu policiju i ovakvo tužilaštvo. Mi smo bezbedna zemlja“, poručio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)