OPERISAO, PRODAVAO LAŽNE VAKCINE: Evo ko je uhapšeni nadrilekar Sava Knežević

Novosti online

24. 05. 2021. u 09:29

JUTROS su Sava Knežević (23), maser iz Batajnice i njegova majka Danijela (49), cvećarka, uhapšeni zbog nadrilekarstva. Sava se sumnjiči da je osakatio na desetine ljudi lažno se predstavljajući kao plastični hirurg.

ОПЕРИСАО, ПРОДАВАО ЛАЖНЕ ВАКЦИНЕ: Ево ко је ухапшени надрилекар Сава Кнежевић

Foto: Printscreen

Knežević je, kako se saznalo, završio samo prvu godinu stomatologije, a po profesiji je bio maser, iako se lažno predstavljao kao plastični hirurg. Operacije je, prema svedočenju oštećenih, uz pomoć majke, cvećarke, obavljao u improvizovanoj operacionoj sali, u ordinaciji.

Veliki broj operisanih dobio je posle intervencija ožiljke, opekotine i rupe na raznim delovima tela odakle im je vađeno salo i prebacivano u grudi ili usne, a neki tvrde da im je čak i život bio ugrožen. Nezadovoljne pacijentkinje svoje fotografije i iskustva dele na Instagram profilu "skup dokaza o nadrilekarstvu".

Foto: Printscreen

Kako mediji pišu, Knežević je čak dovodio u Beograd strance i prodavao im lažne vakcine protiv korone za 600 evra za dve doze.

On je 2017. godine, kada je imao svega 19 godina, držao predavanja i pokazivao svoje "umeće" doktorima u klinici "La clinique de Paris" u Tirani. Na internet stranici ove klinike osvanuo je snimak na kome se Knežević hvali vrhunskim tretmanima koje radi u ovoj klinici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)