SRPSKO NEBO BIĆE SIGURNIJE: Počela poslednja faza modernizacije “migova 29”

Novosti online

27. 10. 2020. u 18:21

MINISTAR odbrane Aleksandar Vulin, zajedno sa komandantom RV i PVO general-majorom Duškom Žarkovićem, obišao je danas 204. vazduhoplovnu brigadu na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici.

СРПСКО НЕБО БИЋЕ СИГУРНИЈЕ: Почела последња фаза модернизације “мигова 29”

Foto: Ministarstvo odbrne

Komandant 204. vazduhoplovne brigade pukovnik Brane Krnjaić uručio je ministru Vulinu uramljene grbove jedinica u sastavu 204. vazduhoplovne brigade, u znak zahvalnosti za jačanje te jedinice.

Tokom današnjeg obilaska, nakon referisanja o stanju i operativnim sposobnostima 204. vazduhoplovne brigade, ministar Vulin je prisustvovao prikazu radova na modernizaciji aviona MiG-29 čija je poslednja faza počela ovih dana.

Foto: Ministarstvo odbrne

Nakon modernizacije tih vazduhoplova oni će biti podignuti na nivo 4+ i time će naše nebo biti još bolje čuvano i još sigurnije.  

Zahvaljujući Vojnotehničkom sporazumu koji su postigli predsednici i vrhovni komandanti Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, srpsko Ratno vazduhoplovstvo dobilo je veliku donaciju u avionima, u njihovom opremanju i modernizaciji, koja se odvija u skladu sa programskim dokumentima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere