SRBIN SE POHVALIO DA JE NAPOKON OSVOJIO DEVOJKU: Ali, pojavio se novi problem...

Novosti online

03. 08. 2023. u 23:36

I DOK nekim osobama osvajanje suprotnog pola ide od ruke, za neke druge pridobijanje pažnje devojke ili muškarca ravan je višoj matematici. Upravo u kategoriji "više matematike" našao se jedan zbunjeni Srbin koji je potražio savet u vezi muško - ženskih odnosa od drugih na internetu.

СРБИН СЕ ПОХВАЛИО ДА ЈЕ НАПОКОН ОСВОЈИО ДЕВОЈКУ: Али, појавио се нови проблем...

Foto: Shutterstock

Naime, na Reditu, neimenovani muškarac iz Srbije, upitao je ostale korisnike da li bi neko imao savet za njega kako osvojiti žensko srce, pošto mu je kako kaže, konačno krenulo, ali nije siguran šta dalje uraditi da bi osvajanje bilo uspešno.

- Jel ima neko savet kako osvojiti žensko srce? Konačno mi je krenulo da smuvam jednu... e sad mi je najteži deo - napisao je on u svojoj objavi.

U komentarima su uglavnom bili saveti šaljive prirode, mada je bilo i pravih saveta.

"Druže, oženjen sam duže od decenije. I dalje nemam pojma kako se sve to desilo", "Budi normalan. Ne budi nenormalan", "Budi atraktivan, ne budi neatraktivan", "Ne, ali imam odgovor kako je nastao svemir. Srećno!", "Uz pomoć metode kinoeskalacije", "Saosećam se unapred sa patnjom koju ćeš da pretrpiš. Biće bolje brate, glavu gore, teretana, hladan tuš..", "Budi nenormalan, ima žena koje se primaju na ludake hvala Bogu", glasili su neki šaljivi komentari.

Savet "Budi svoj" preovladao

Ipak, bilo je i onih koji su mu dali prave savete, smatrajući da je "biti svoj" najbitnija stvar.

Budi svoj, ako se poklapate to će samo doći, Nemoj da se ponašaš drugačije jer onda ako krene ozbiljno, trebalo bi da se praviš da si takav ceo zivot", "Budi pun samopouzdanja. Imao druga u srednjoj, 120kg, miriše na znoj na kilometar. Bio čovek sa pola škole jer nikada nije sumnjao u sebe", "To budi svoj je toliko beskoristan savet. Ako je neko bu**la, džabe mu je što je svoj kad će sve da upropasti", "Ako ne vodiš računa o oblačenju, kreni lepo da se oblačiš, kreni da se mirišeš, briješ, treniraš, sredi zube ako imaš para. Ovo ti je savet na duže staze", savetovali su ga neki.

Ipak jedan je napisao komentar sa kojim su se mnogi složili:

"Nikako ako ona neće jer uvek žene biraju. Probaš i ako ide ide, ako ne nikom ništa", napisao je još jedan korisnik.

(Blic)

BONUS VIDEO: KINESKINjA OSVOJILA INTERNET: Devojčica od 5 godina izvodi akrobacije na motoru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)