RADOVI NA PUTEVIMA: Ovo su najnovije izmene u saobraćaju

Novosti online

25. 06. 2023. u 09:37

NA auto-putu E-75, zona petlje Velika Plana, zbog radova na sanaciji saobraćaj će se odvijati drugačije.

РАДОВИ НА ПУТЕВИМА: Ово су најновије измене у саобраћају

FOTO: B. Marčeta

Ka Nišu voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, dok je zaustavna saobraćana traka zatvorena za saobraćaj, - ka Beogradu zaustavnom saobraćajnom trakom, dok su preticajna i vozna saobraćajna traka zatvorene za sabraćaj, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Na putu Vlaško Polje - nadvožnjak Mladenovac, radovi na rehabilitaciji puta od sutra, 26. juna do 30. avgusta, uz naizmenično propuštanje vozila. Ribariće - Mehov Krš, zbog asfalterskih radova, na snazi biti obustava saobraćaja sutra, 26. juna, od 8 do 12 i od 13 do 17 časova.

Alternativni putni pravac: Novi Pazar - Pazarište - Tutin - Mehov Krš - državna granica sa Crnom Gorom. Auto-put E-75, petlja Novi Banovci - petlja Batajnica - petlja Beograd, u smeru ka Novom Sadu, radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake do 4. jula. Tokom radova saobraćaj se odvija: - u smeru ka Novom Sadu za saobraćaj zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, kao i kraci petlje Batajnica: Zemun-Novi Sad i Šid-Zemun/Pančevo, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom trakom u smeru kretanja. - u smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Alternatvni putni pravac: za vozila koja se kreću iz pravca Zemun/Pančevo ka Novom Sadu: - Kretati se u pravcu Beograd - Šid i prestrojiti se na petlji Beograd, desno pa pravo, pa desno krakom Novi Sad - Aerodrom/Beograd kretati se do paralelne rampe i nakon 150 m uključiti se desno na rampi za Novi Sad i nastaviti levom trakom ka Novom Sadu. za vozila koja se kreću iz pravca Šid/Aerodrom/Ostružnica ka Zemun/Pančevo: - Produžiti ka Novom Sadu, isključiti se desno na petlji Novi Banovci, zatim se kroz petlju vratiti na pravac ka Beogradu i isključiti se desno na petlji Batajnica, za Zemun/Pančevo. Mali Iđoš - Feketić, radovi na rehabilitaciji državnog puta, do 10. avgusta do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova: - na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, - na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, - na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, - na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta, - na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila i autobuse je 15 minuta.

(Alo)

BONUS VIDEO:

ZA VERNOST OTADžBINI: Posle 80 godina biće uručene prve Boračke spomenice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024