OD SUNCA DO MUNJA: Vremenska prognoza za četvrtak, 25. maj

Novosti online

25. 05. 2023. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih sedam dana

ОД СУНЦА ДО МУЊА: Временска прогноза за четвртак, 25. мај

Foto: P. Milošević/Novosti

VREME U SRBIJI

U Srbiji promenljivo vreme, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i sa lokalnom pojavom pljuskova i grmljavine, koji ponegde mogu biti izraženiji sa većom verovatnoćom u centralnim, južnim i istočnim delovima.

Vetar slab do umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 9 do 16, a najviša od 22 do 26 stepeni, saopštio je RHMZ.

VREME U BEOGRADU

U Beogradu promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala.

Kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom biće lokalna pojava, pa se padavine očekuju samo u pojedinim delovima grada ili u široj okolini.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 16, a najviša oko 24 stepena.

PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

U Srbiji u narednih sedam dana promenljivo i nestabilno, povremeno s kišom, pljuskovima, grmljavinom i sa uslovima za lokalno izraženije grmljavinske procese, uz veću količinu padavina, sa dnevnim temperaturama od 21 do 26 stepeni.

sputnikportal.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!