VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 5. FEBRUAR: Proleće kada mu vreme nije, oblačno, ponegde kiša, najviša temperatura 11 stepeni

Novosti online

05. 02. 2022. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju prognozu za narednih sedam dana.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА СУБОТУ, 5. ФЕБРУАР: Пролеће када му време није, облачно, понегде киша, највиша температура 11 степени

Foto: N. Živanović

Vreme u Srbiji

U Srbiji će sutra biti umereno i potpuno oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom, posle podne i uveče na planinama sa slabim snegom, samo tokom jutra na jugu i istoku zemlje pretežno vedro.

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, posle podne na severu i istoku kratkotrajno jak. Jutarnja temperatura od -8 na jugoistoku do 4 stepena, najviša dnevna od 7 do 11 stepeni. Uveče i u toku noći razvedravanje sa severa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vreme u Beogradu

U Beogradu umereno i potpuno oblačno, ujutro i pre podne s kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 1 do 4, najviša dnevna oko 11 stepeni. U toku noći razvedravanje.

Prognoza za narednih sedam dana

U Srbiji u nedelju pretežno sunčano, uveče i tokom noći umereno naoblačenje.

U ponedeljak jače naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom uz pad temperature i jak severni i severozapadni vetar. Uvece i u toku noći sneg ponegde i u nižim predelima centralne i južne Srbije, a u Vojvodini prestanak padavina, zatim i razvedravanje.

U utorak umereno i potpuno oblačno i vetrovito, na severu sa periodima sunčanog vremena, a na jugu i jugozapadu još ponegde sa slabim snegom.

Zatim suvo i toplije sa sunčanim periodima.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)