U VREME PROTESTA PAJKOVIĆU ISEKLI GUME: Ujedinjena Crna Gora osudila pokušaj zastrašivanja lidera odbora te partije u Beranama

Milutin SEKULOVIĆ

31. 01. 2022. u 14:04

UJEDINjENA Crna Gora najstrože osuđuje pokušaj zastrašivanja njihovog odbornika u SO Berane i lidera Opštinskog odbora UCG u toj opštini, profesora Mila Pajkovića, saopšteno je iz te stranke, uz poziv nadležnim institucijama da hitno ispitaju slučaj do kraja i da počinioca ili počinioce izvedu pred lice pravde.

У ВРЕМЕ ПРОТЕСТА ПАЈКОВИЋУ ИСЕКЛИ ГУМЕ: Уједињена Црна Гора осудила покушај застрашивања лидера одбора те партије у Беранама

Foto IN4S

- Naime, juče je za vreme mirnog protesta, neko, ili grupa njih, odlučio da svoju političku nemoć iskaže tako što će Pajkoviću iscepati, pretpostavljamo nožem, sve četiri gume na automobilu. Pajković je slučaj uredno prijavio policiji i u toku su istražne radnje. Ne bojimo se, jer slobodu ne damo - kažu iz Ujedinjene Crne Gore.

- Ujedinjena CG koristi priliku da poruči svima da uličarske metode i manir bivšeg režima koji je strahom vladao trideset godina nemaju uticaja na naše funkcionere i članove. Sloboda je osvojena, slobodu ćemo braniti - saopšteno je povodom ovog incidenta iz Ujedinjene Crne Gore.

BONUS VIDEO: POLITIČKA KRIZA U CRNOJ GORI: Protest građana Nikšića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista