GRADONAČELNICI PRIMORSKIH GRADOVA: Ili raspisivanje novih izbora ili dogovor parlamentarne većine

Novosti online

21. 01. 2022. u 15:46

POVODOM poslednjih dešavanja na političkoj sceni, kao gradonačelnici tri bokeljska grada dužni smo da se obratimo cjelokupnoj crnogorskoj i bokeljskoj javnosti.

ГРАДОНАЧЕЛНИЦИ ПРИМОРСКИХ ГРАДОВА: Или расписивање нових избора или договор парламентарне већине

Foto Vlada CG

Oslobađanje Crne Gore iz ruku DPS režima je započelo 2016. godine upravo iz Boke. Građani Boke i Crne Gore su rizikovali svoje sudbine kako bi konačno 2020. godine zadali krajnji udarac režimu koji je predvodio DPS.”navodi se u saopštenju koju potpisuju gradonačelnik Kotora, Vladimir Jokić, gradonačelnik Tivta, Željko Komnenović, i gradonačelnik Herceg Novog, Stevan Katić.

-Od formiranja nove skupštinske većine i Vlade Crne Gore, zajedno smo zakoračili u slobodu. Prethodnih godinu i po dana obilježile su odluke koje su donosene od strane Vlade, Skupštine i opština u korist naroda, što je u ovoj godini trebalo da rezultira i osjetnim poboljšanjem u životnom standardu građana.

NJih trojica, kao gradonačelnici bokeljskih gradova, poručuju svima koji su krenuli u prekrajanje izborne volje građana Crne Gore iskazane na izborima 2020. godine da postoje samo dvije poštene solucije:

1) dogovor unutar postojeće parlamentarne većine,

2) raspisivanje novih parlamentarnih izbora i vraćanje mandata građanima Crne Gore.

-Svako činjenje većine u Skupštini Crne Gore u smjeni postojećih organa vlasti i izbora novih organa vlasti, bilo koga iz aktuelne skupštinske većine sa DPS predstavlja prevaru građana Crne Gore, izdaju narodne volje i direktno paktiranje sa kriminalnim režimom DPS-a. Prevarom građana i izdajom izborne volje neće se ubrzati bilo kakve evropske integracije ili donijeti bilo kakav benefit građanima, već će se samo dati vještačko disanje kriminalnoj hobotnici čija je glava glava DPS-a.

Ne postoji nikakva floskula, nikakava intelektualna vratolomija koja može da opravda takvo djelovanje, naglasili su oni.

-Boka i gradovi na čijem smo čelu sigurno neće nijemo posmatrati ovakva dešavanja, zaključili su gradonačelnici.

(Borba.me)

BONUS VIDEO - Kako je pao Milo Đukanović?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

BET OLE POKLANJA POTPISAN DRES ALEKSANDRA MITROVIĆA! Saznaj kako do poklona