ODBORNIK DPS U KAFIĆU VADI PIŠTOLJ NA STO: Janković - U pitanju je svadbarski pištolj!

B.Dabić

02. 08. 2021. u 11:39

U JAVNOSTI se pojavio video snimak na kome odbornik Demokratske partije socijalista u Skupštini oštine Bar Božidar Janković ulazi u jedan ugostiteljski objekat, vadi pištolj i pokazuje oružje muškarcu koji se nalazio u kafiću. Nakon toga pišolj spušta na sto.

ОДБОРНИК ДПС У КАФИЋУ ВАДИ ПИШТОЉ НА СТО: Јанковић - У питању је свадбарски пиштољ!

Foto: Printscreen

Sa snimka na osnovu odeće koju nosi akter i druge osobe u ugostiteljskom objektu može se zaključiti da je isti nastao u zimskom periodu.

Janković je u razgovoru za "Novosti" potvrdio da je on pokazivao pištolj svom kumu, ali istakao da je u pitanju "svadbarski pištolj-replika".

- Te noći sam uzeo pištolj od mog druga koji je pošao u Ameriku. Pištolj mi je kući, moje vlasništvo. Jasno mi je šta je pozadina "lansiranja" ovog snimka u javnost. To je pokušaj da me diskredituju iz Demokratske partije socijalista, ali ja sam najjači. Da sam hteo da se bavim kriminalom, bavio bih se. Izabrao sam drugi put i gradim karijeru - kazao je Janković.

On dodaje da je snimak nastao u lokalu koji je držao njegov kum Branislav Đukić. Sada taj ugostiteljski ojekat, navodi Janković,  drži treće lice pod zakup.

Podsetimo, Jankovića je nehotično ranio njegov kum Branislav Đukić (36) u oktobru prošle godine u konobi Makina Vučinić u naselju Pečurice. Jedan od ispaljenih hitaca ranio je i policajca Aleksandra Đurđića, koji kako je naveo, nije bio na dužnosti.

Janković je pogođen jednim hicem iz vatrenog oružja i zadobio je prostrelnu ranu u butinu. Policajcu je  metak  okrznuo desno stopalo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!