Princeza Natalija krštena na Oplencu

V.N.

05. 05. 2019. u 22:25

Принцеза Наталија крштена на Опленцу

Vladika Jovan šumadijski, princeza LJubica i kum Milan Šarić / Foto Facebook/Milan Saric

Mihailo i LJubica Karađorđević, prinčevski par, obavili sveti čin

ČLANOVI srpske kraljevske porodice, princ Mihailo Karađorđević i princeza LJubica, krstili su u subotu ćerku, princezu Nataliju u Crkvi Svetog Đorđa na Oplencu. Prinčevski par je krajem prošle godine dobio naslednicu, a sada su odlučili da malenu Nataliju krste na istom mestu na kome su se pre tri godine 23. oktobra venčali i gde su kršteni mnogi članovi dinastije Karađorđević. Čin krštenja obavio je vladika Jovan šumadijski, a kum princezice je poznati beogradski frizer Milan Šarić.


PROČITAJTE I:Rodila se princeza NatalijaKada se rodila Natalija, 26. decembra prošle godine, u njenu čast sveštenici ove crkve održali su moleban, a crkvena zvona su prenela ovu radosnu vest. Princ Mihailo, koji je i prisustvovao porođaju, tada je, povodom dolaska na svet naslednice, istakao da je nemoguće rečima opisati njegovo i LJubičino oduševljenje, kao i da je to najmagičnije iskustvo koje je mogao da zamisli.

- Trenutak kada postanete otac je nešto što vas promeni za čitav život i LJubici je mnogo značilo što sam mogao da budem uz nju od početka do kraja porođaja - rekao je tada princ.

Mihailo je sin pokojnog princa Tomislava i princeze Linde. Rođen je u Londonu, magistrirao je na Univerzitetu Vorvik. LJubica je Beograđanka, završila je master studije na Farmaceutskom fakultetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije