VUČIĆ O IZBORIMA: Izaćićemo da pobedimo na svim nivoima

Tanjug

18. 05. 2021. u 21:47

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da se, proteklih dana, malo šalio sa opozicijom govoreći da će lako da pobede, i naglasio da će naravno njegova politička stranka izaći na izbore sa ciljem da pobedi, i to ubedljivo na svim nivoima.

ВУЧИЋ О ИЗБОРИМА: Изаћићемо да победимо на свим нивоима

Foto: Instagram

Vučić je, za TV Pink, rekao večeras da će, kada se vrati u Srbiju iz Praga imati bezbroj sastanaka.

Naveo je da će za Vidovdan otići u Rudnu Glavu, gde će, kao što je obećao, a kaže, neki su tvrdili da ne govori istinu, otvoriti fabriku u kojoj će raditi više od 90 žena.

-To su stvari koje će neko pamtiti, reka o je on. Kada ljudi dobiju posao, 90 porodica će imati platu.

Vučić je naglasio da su za njega važno da nešto uradi i kazao da je danas pažljivo slušao svog češkog kolegu Miloša Zemana, koji je rekao da ima još dve vodine mandata, a već je po mnogome ušao u istoriju.

-Uvek je bio bundžija, tri puta gubio posao. Kada napadaju Kinu i Rusiju on kaže da su potrebni odnosi sa tim zemljama. On nema problem što ga napadaju, što prave najgore karikature, jer razmišlja šta će da ostane iza njega. I ja samo na to mislim-, istakao je on.

Važno sanjati velike snove i postaviti velike ciljeve, jer samo tada mogu da se postignu rezultati,dodao je.

-Što se tiče rezultata, malo sam šalio sa opozicijom kako će lako da pobeđuju, a oni su poverovali u sopstvene laži. Pitao me je i Aleksandar Šapić jednom je l se šalim. Naravano da se šalim, izaći ćemo na izbore da pobedimo ubedljivo na svim nivoima, da pokažemo da radom možete da zaslužite narodno poverenje, a narodno poverenje je najvažnije, istakao je on.

Upitan za kritike na njegovu objavu na Instagramu uz fotografiju sa sinom i porukom „u inat svima! Voli te tata“, Vučić je ocenio da je to primitivni način obračuna sa političkim protivnicima, ali da nema problema s tim, jer time nisu ugrozili ni njegov ni život sina.

-Ja ne krijem šta osećam prema svojoj deci. Oni koji poznaju mene i moju decu mislim da vide da su vaspitana i pristojna deca, rekao je on. Dodao je i da sve što ne ugrožava nečiji život i bezbednost nije problem, i da su to političke slobode.

-Politički protivnici ako misle da će im to doneti političke poene, a ne da grade više bolnica, nabave vakcine ok, imaju pravo na to. Ali mislim da je to loša procena. Međutim nemaju pravo da ugrožavaju nečiji život neistinama, a to je ono što su radili bezbroj puta, rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)