KRENULA KAMPANJA PROTIV JASMINE VASOVIĆ: Poslanik SNS-a - Biće izložena pritiscima, ne samo kriminalaca, već i dela opozicije

Tanjug

08. 04. 2021. u 19:39

POSLANIK Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković izjavio je večeras da je uveren da će Jasmina Vasović, uzimajući u obzir njenu biografiju, savesno i odlučno obavljati funkciju predsednika Vrhovnog kasacionog suda na koju je izabrana.

КРЕНУЛА КАМПАЊА ПРОТИВ ЈАСМИНЕ ВАСОВИЋ: Посланик СНС-а - Биће изложена притисцима, не само криминалаца, већ и дела опозиције

Foto: Printskrin

U raspravi o izboru predsednika Vrhovnog kasacionog suda Mirković je Vasovićevoj poželeo uspeha, ali i hrabrosti.

- Biće izlozena različitim pritscima i to ne samo kriminalaca kojima je to manir, već i jednog dela opozicije koji je uveliko u kampanji protiv nje - naveo je Mirković.

Koliko su spremni daleko da idu u tome pokazuje i presedan koji, kako kaže, nije viđen u svetu, a to je da jedan političar koji je "pribijen" dokazima o njegovom bogatstvu od 68 miliona evra krivično goni drzavnu instituciju samo zato što radi svoj posao.

- Dragan Đilas je proširio krivičnu prijavu protiv Vučića, Malog, Vladanke Malović i njome obuhvatio direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Zeljka Radovanovića, što je nečuveno - rekao je Mirković.

On je ocenio da to pokazuje Đilasovu nemoć, ali i otvorenu pretnju svakom ko se usudi da u skladu sa zakonom preispita njegovo enormno bogatstvo.

- Pred zakonom su svi jednaki i to je razlika između politike Aleksandra Vučića, SNS i propalog režima DS-a Đilasa, Jeremića, Tadića - zaključio je Mirković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna