VUČIĆ O OPOZICIJI: Desničarske liste u padu zbog udruživanja sa Đilasom

Novosti online

18. 11. 2023. u 10:40

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u opoziciji misle da se posle izvesnog broja godina vlast mora promeniti.

ВУЧИЋ О ОПОЗИЦИЈИ: Десничарске листе у паду због удруживања са Ђиласом

Foto: Tanjug

- Može neko biti godinama na vlasti, zavisi kako se ponaša i to je na ljudima da odluče. Oni valjda maštaju o tome da je sada njihov red i ubeđuju sebe da je to tako - kazao je Vučić.

On je dodao da udruživanje opozicije sa desničarima nije dobra ideja, shodno tome da su i desničarke liste u padu i da je to daleko od velikih mogućnosti.

- Žao mi je što se ne bave ozbiljnom politikom. "Vučićev otac mu nije otac, majka mu je..." Da ne izgovaram te reči... "Danilo je najgori na svetu, Vukan je hologram..." To je ono što rade svaki dan. Ja sam to video u Leskovcu, a pošto se ničim ne bave ozbiljno, ne postoji stavr koja više ogorči ljude kada nemate drugi argument, osim napada na nečiju porodicu. Jedini vam je način da nešto sprovedete na silu, a šta? Videli ste kako su pisali za Andreja, a novinari uopšte nisu bili na tom suđenju. Prazne priče za njihova 4 zida u kojima mogu da se junače - kazao je Vučić za TV Pink.

Foto: Printskrin/TV Pink

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave