ŽARIĆ KOVAČEVIĆ: Zelenović se uvek uplete u rođene laži

Novosti onlajn

03. 11. 2023. u 14:29

JELENA Žarić Kovačević, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasila se novim saopštenjem o Nebojši Zelenoviću.

ЖАРИЋ КОВАЧЕВИЋ: Зеленовић се увек уплете у рођене лажи

Foto: Printskrin/sns_srbija

Njeno saopštenje prenosimo u celosti: 

"Zelenović se uvek uplete u rođene laži - čuj Vučić nije faktor stabilnosti?! Nego je Zelenović bio faktor stabilnosti dok je u Šapcu vršio vlast, da ne kažem harao i zloupotrebljavao svaki resurs iz budžeta koji je građanima bio na raspolaganju?!

Što se tiče napada na Aleksandra Vučića, jasno je - počela je izborna kampanja i sada njegov šef Dragan Đilas naređuje da se blati ime predsednika Srbije, ne bi li ga diskreditovali i oteli bar jedan glas. Optužujući Aleksandra Vučića da je znao da će se desiti incident u Banjskoj ili čak da je učestvovao u organizaciji istog, Zelenović napada samu državu koju na taj način diskredituje u međunarodnim krugovima. Predsednik je, kao i uvek, izašao pred narod, kao i pred strane zvaničnike, i saopštio sve informacije koje su njemu lično i državi poznate. Ostalo je na državnim organima da rade svoj posao, kao u svakoj uređenoj zemlji.  

Prljava kampanja nazovi boraca protiv nasilja, koje predvodi Đilas, neće imati nikakve rezultate. Pobediće Srbija - pristojna i ona koja će se dalje razvijati. Pobediće zdrava većina koja će Srpskoj naprednoj stranci dati legitimitet za dalji razvoj. Pobediće rad i rezultati koje predstavlja Srpska napredna stranka."

BONUS VIDEO: BRNABIĆ NAKON SASTANKA SA VARHELjIJEM: Pričali smo o svim aktuelnim temama uključujući i o KiM

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)