NEMA DODIRNE TAČKE SA STVARNOŠĆU: Da li je ovo najnepovezaniji govor u istoriji srpske politike (VIDEO)

Novosti onlajn

04. 03. 2023. u 19:43

NA TRIBINI opozicije na Novom Beogradu gotovo neverovatnim govorom istakao se Vladimir Đorđević, potpredsednik POKS-a. Ono čime se istakao jeste pre svega nepovezanost njegovih rečenica - ali i pitanje koje se samo po sebi nameće - o čemu je Đorđević uopšte govorio?

НЕМА ДОДИРНЕ ТАЧКЕ СА СТВАРНОШЋУ: Да ли је ово најнеповезанији говор у историји српске политике (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Đorđevićevo obraćanje obiluje rečenicama koje nemaju smisla i koje ni na koji način nisu povezane jedna sa drugom. Đorđević spominje obraćanje sebi u ogledalu, Kosovo, poklon za Deda Mraza, kao i "buđenje" i gomilu drugih činjenica koje nemaju veze sa dešavanjima na Kosovi u Metohiji. 

Tvrdnje koje Đorđević iznosi nikako nisu povezane sa realnošću, pa se jedino nameće pitanje u kojoj se to zemlji budi Đorđević i njegovi drugovi iz opozicije?

- Braće i sestro.. Sestre.. Ja ne znam kome se obraćamo, da li sebi u ogledalu.. Ja ne znam, neka ni neko objasni, da li je Kosovo i dalje Srbija.. Mi nikako da zaspimo, tj. da se probudimo.. Mi smo od 2008. okupirani, ali ne Kosovo i Srbija.. I Metohija, nego Srbija.. To je neka tvorevina šiptarska, pravile je terorističke organizacije koje su bile na svim listama UN.. Mene težina i tišina plaši... A i ovde je tišina.. To je izdaja i predaja, čak nije ni predaja, nego poklon za Novu godinu kad daš Deda Mrazu, zašto - nizašto... Mi sutra kad se probudimo, moramo pitanje sebi samo jedno da postavimo, u kojoj državi se budimo, je li to Srbija.. Daj Bože, ali to je taj san iz kog se ne budimo.. Zato, što bi rekli ovi sa zapada, ako nema pravde za narod, neka nema mira za vlast! - naveo je Đorđević u svom neverovatnom govoru. 

Pogledajte kako je to izgledalo: 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!