"SREĆAN SAM ŠTO RADOVI NA PROKOPU NAPREDUJU" Vučić se oglasio na Instagramu snimkom nakon obilaska radova (VIDEO)

Novosti onlajn

19. 02. 2023. u 08:08

NAKON što je na Instagramu ministar finansija Siniša Mali objavio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj on i predsednik Vučić obilaze radove na stanici Prokop u nedelju rano ujutru, na Instagramu se oglasio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i to kratkim video-snimkom.

СРЕЋАН САМ ШТО РАДОВИ НА ПРОКОПУ НАПРЕДУЈУ Вучић се огласио на Инстаграму снимком након обиласка радова (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Ovo "sorry" je za Sinišu Malog kojeg sam probudio i naterao da dođe na gradilište. On je odgovoran i za snimak - napisano je u opisu videa u kojem predsednik komentariše radove na Prokopu. 

- Završili smo posao u Minhenu. Malo kasnije danas polećem za Abu Dabi, a srećan sam što ovde radovina Prokopu, na glavnoj železničkoj stanici Beograd napreduju, i zahvalan Siniši Malom što me snima, zahvalan Gruji i njegovoj kompaniji što odlično rade posao, i očekujem da 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda otvorio velelepnu železničku stanicu. Desetine hiljada kvadrata novog prostora, gantastično opremljenog za moderan Beograd, za modernu Srbiju, i da konačno se vratimo železnici, i najboljim vozovima - poručio je predsednik u video obraćanju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (205)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024