"ZAŠTO EU NE ZOVE SAMO KURTIJA?" Gujon o predstojećem razgovoru u Briselu - "Kako ne mogu da ih prisile, a Poljsku i Mađarsku kažnjavaju"

Novosti online

19. 11. 2022. u 10:34

DIREKTOR Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu i direktor Organizacije Solidarnost za Kosovo Arno Gujon rekao je povodom mogućeg susreta predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija u Briselu, da EU uvek poziva obe strane, i uvek je pozivanje na smirivanje strasti i tenzija obostrano, iako je Priština ta koja uvek podgreva situaciju.

ЗАШТО ЕУ НЕ ЗОВЕ САМО КУРТИЈА? Гујон о предстојећем разговору у Бриселу - Како не могу да их присиле, а Пољску и Мађарску кажњавају

Foto I. Marinković

- Zašto ne zovu samo Kurtija? Kako oni ne mogu da ih prisile i nateraju premijera tzv. Kosova da implementira i da uradi dogovoreno, kada Poljsku i Mađarsku kažnjavaju - rekao je Gujon.

Kako je naveo Srbija je suverena, i nikada ne treba da odustane od borbe za svoje ciljeve. Rukovodstvo je ispravno, i ne traži ništa od onoga osim onoga što mu pripada.

- Da li vi znate ijednu suverenu zemlju u svetu koja se odrekla svoje teritorije ili pogazila sopstveni Ustav - upitao je Gujon.

(Kosovo Online)

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (2)

ŠTA OTKRIVA JMBG: Značenje prvih sedam cifara sigurno znate - a šta ostalih šest govore o vama