"NEMA USTAŠE BEZ BIVŠEG SRBINA": Posle Milovog pljuvanja po Srbiji, Srpskoj i Rusiji stigao žestok odgovor

Novosti online

19. 11. 2022. u 10:28

PREDSEDNIK Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovorio je crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću, koji je juče rekao da je Moskva razvila dve ozbiljne baze destrukcije – Srbiju i Republiku Srpsku.

НЕМА УСТАШЕ БЕЗ БИВШЕГ СРБИНА: После Миловог пљувања по Србији, Српској и Русији стигао жесток одговор

Milo Đukanović, Foto D. Milovanović

- Kao i svaki bivši Srbin, Milo Đukanović mrzi Rusiju taman onoliko koliko voli ruski novac. Kada su Rusi kupovali crnogorska brda i plaže, Milo Đukanović nije imao primedbi na Rusiju i njen uticaj - rekao je Vulin.

On je dodao i da je Crna Gora pod Milom Đukanovićem izvezla više kokaina nego njeguškog pršuta, i da je zato uvođenje sankcija Rusiji od strane Crne Gore izazvalo paniku na tržištu kokaina u čitavom bivšem SSSR-u.

- Jedino koga bivši Srbin mrzi više od Rusije su Srbija i Republika Srpska, nema ustaše bez bivšeg Srbina - izjavio je lider Pokreta socijalista.

Đukanović je juče na Balkanskom integracionom forumu (BIF) rekao da u Crnoj Gori nema rusfobije, ali ima "odlučnosti da se ne dozvoli agresija", i istakao da je Moskva razvila dve "ozbiljne baze destrukcije" – Srbiju i Republiku Srpsku.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

NAKON VUČIĆEVIH PITANJA MUK: Predsednik o lažnim patriotama (VIDEO)