SVI MANDATI SNS-u: Izbori u 56 mesnih zajednica šabačkog kraja

V. Mitrić

19. 06. 2022. u 20:58

U 56 mesnih zajednica na teritoriji grada Šapca, u nedelju 19. juna, održani su izbori za savete mesnih zajednica. Pravo glasa imalo je 92.132 birača, a oni su mogli da se izjasne na 57 biračkih mesta.

СВИ МАНДАТИ СНС-у: Избори у 56 месних заједница шабачког краја

Foto V. Mitrić

Na ovim građanskim izborima, kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka, od ukupno 470 mandata osvojili su apsolutno svaki mandat.

- Iako su izbori za savete mesnih zajednica građanski i na njima mogu da učestvuju svi, kompletna opozicija predvođena Nebojšom Zelenovićem i Dragoradom Tomićem podržala je punu listu kandidata u MZ Ševarice gde su potučeni do nogu i to rezultatom 9:0. Ujedinjena opozicija je nastupila u ovoj mesnoj zajednici očekujući siguran trijumf, vodeći najprljaviju moguću kampanju i čak su uz članove biračkih odbora imali i svoje posmatrače što im opet nije pomoglo i doživeli su potpuni fijasko - kaže dr Boban Birmančević, poverenik GO SNS.

Nakon ovih izbora, kaže dr Birmančević, „ ne postoji više nijedna mesna zajednica u Šapcu kojom će rukovoditi kandidati koje je podržavao Nebojša Zelenović“ .

- Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac zahvaljuje sugrađanima što su iskoristili svoje pravo izjašnjavanja i izašli na izbore za savete mesnih zajednica. U narednom periodu, u saradnji sa sugrađanima, nastavićemo da radimo na poboljšanju životnih uslova svih sugrađana i rešavanju gorućih problema sa kojima se suočavaju u svojim sredinama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda