Šef Kluba poslanika SNSD u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Snježana Novaković Bursać objavila je na Fejzbuku u da se izlečila od virusa korona i da napušta SC "Nikola Tesla" gde se nalazila u karantinu.


-Poštovani i dragi, ja više nemam virus, ja sam ozdravila i idem svojoj kući! Molim Vas nemojte nikad (ali nikad!) smatrati olako, i kao da su to "obične" "svakidašnje "pojave zdravlje, porodica, dom, prijatelji i drugari, sloboda, posao, odnosno sve ono što nas svakodnevno okružuje i što nam se u nekim uobičajenim okolnostima podrazumeva, napisala je ona.


Zahvalila je svima koji su joj olakšali boravak u karantinu i borbu sa virusom.


-Ovo što nam se dešava je prolazno, i verujem da će se kriza uspešno u skorije vreme okončati, ali nas čekaju mnogi izazovi. Biće potrebno mnoge stvari graditi ispočetka, zato Vas molim da izdržimo još malo, da sačuvamo pozitivan stav, solidarnost, razumevanje među ljudima ali i opštih okolnosti koje su nas snašle! Sačuvajmo naše zdravstveno slabije sugrađane, zaustavimo širenje virusa. Očito je da mere koje se provode u celom društvu daju rezultate. Bliski kontakt je presudan za širenje virusa tako da Vas molim da sačuvajmo distancu kad god je to moguće. Ostanimo u svojim kućama (kako to sad meni dobro zvuči!), sačuvajmo distancu je to još uvijek najbitnije!", dodala je.


Naglasila je da je pred njom sada period kućne izolacije.