Horor u derventskom Goldiju: Nešto načula, pa nožem napala prodavačicu

Novosti Online / N. ĐURIĆ

27. 01. 2020. u 17:11

Хорор у дервентском Голдију: Нешто начула, па ножем напала продавачицу

"Goldi" u Derventi Foto N. Đurić

Uz nož u ruci, u ruksaku žene napadača pronađene makaze i drugo hladno oružje
NESVAKIDAŠNjA drama, zapravo pravi horor za 38-godišnju S.M. radnicu marketa "Goldi" u Derventi odigrao se na njenom radnom mestu, gde je pokušala da je napadne nožem i drugim hladnim oružjem sugrađanka V.S. (38).


Napad je odvažnom i hrabrom rekcijom sprečio kupac Dervenćanin B.S., uz brzu pomoć policije policije, koja je uhapsila ženu napadača, koja je, po saznanjima "Novosti", smeštena u dobojsku Neuropsihijatriju.


Saznajemo da je žena u prodavnicu banula sa nožem u ruci i ruksakom punim hladnog oružja. Zapanjeni policajci su iz ruksaka izvadili gomilu hladnog oružja.


Dragana Kerkez, portparol PU Doboj, potvrdila nam je da se incident dogodio u nedelju oko 9,30 časova u trgovinskom objektu u Ulici 1.maj.


Pred policijsko vozilo u patroli izletila je usplahirena radnica sa vapajem za pomoć, jer se u prodavnici nalazi žena "koja hoće da nožemu ubode njenu radnu koleginicu".


- Policijski službenik je odmah ušao u unutrašnjost objekta te na licu mesta zatekao lice inicijala B.S. iz Dervente kako jednom rukom drži V.S. a u drugoj hladno oružje-saopšteno je iz dobojske PS.


U saopštenju se navodi da je B.S. izjavio da je V.S. sa hladnim oružjem htela da nanese povrede radnici, što su i ostali prisutni potvrdili.


Saznajemo da je policajac uz povik "policija!", preuzeo nož iz ruke muškarca i potom obuzdao pohmanitalu ženu.


- Nedugo potom na lice mesta upućena je patrola policijskih službenika, prilikom čega je kod V.S. pregledan i oduzet ruksak u kom se nalazilo hladno oružje: nož, makaze, razni ručni alat i drugi predmeti. Žena je u vidno rastresenom stanju prevezena u Službu hitne pomoći Doma zdravlja Derventa, odakle je nakon ukazane lekarske pomoći prevezena u dobojsku bolnicu, gde je zadržana na lečenju.


Pročitajte još: BIZARNI LjUBAVNI TROUGAO: Obesio se posle nestanka venčane kume ljubavnice!


O ovom incident je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da je reč o krivičnom delu ugrožavanje sigurnosti.


MOTIV


JOŠ nisu poznati motivi nesvakidašnjeg napada u derventskom "Goldiju". Zaposleni su u šoku i neverici. Puni su hvale za brzu i hrabru reakciju kupca muškarca, kao i policije.


- Osumnjičena nije još podrobnije ispitana. Šepekuliše se da je reč o nekakvim neračišćenim računima, ali i da je V.S. izjavila da je za radnicu, navodno, nešto načula, pa je odlučila da se naoruža nožem, makazama i drugim hladnim oružjem, i napadne je na njenom random mestu-kaže izvor "Novosti", upućen u ovaj slučaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

derventa-čardak

28.01.2020. 11:17

Djevojka koja je napala radnicu je i inače problematična. Nekada davno zabavljala se sa suprugom radnice, koju je napala. Donedavno je radila u Austriji, ali se tamo uplela u stvari kojima nije bila dorasla i morala je da se vrati. Otac joj je nedavno iznenada preminuo, nakon žestoke svađe sa pomenutom. Djevojka izgleda nježno, ali je pravi psihopata.