Rame uz rame sa najboljima

Novosti online

24. 08. 2021. u 10:00

LUIS Hamilton ili Maks Verstapen, Mercedes ili Red bul - ko nosi titulu najboljeg na kraju sezone?

Раме уз раме са најбољима

Foto: Promo

Višestruki šampion nemačkog bolida trenutno deli tron sa, po mišljenju mnogih, najboljim vozačem F1 ikada Mihaelom Šumaherom sa sedam osvojenih titula. Vozač iz Velike Britanije već četiri godine dominira stazom, trenutno je vodeći na tabeli sa osam bodova iznad drugoplasiranog i glavni je kandidat za osvajanje pete uzastopne titule, čime bi postao najtrofejniji vozač u istoriji ovog auto-moto sporta.

Sa druge strane, imamo vozača koji je nedavno stupio na scenu najbržih bolida na svetu i koji je za vrlo kratak period stekao reputaciju „agresivnog“ vozača i jedinog koji može da okonča dominaciju britanske legende - Maks Verstapen. Njegova čuvena izjava na pitanje novinara da li misli da je Luis brži vozač od njega, odgovara sa „ne znam, dajte mi njegov bolid i reći ću vam“. Identitet, po mišljenju mnogih, naslednika Hamiltona kao vozača zlatnog standarda bio je jasan od trenutka kad je prvi put seo u bolid, kao sedamnaestogodišnjak – bez položene vožnje.

Ljubitelji ovog sporta reći će vam da je Maks bolji vozač od Luisa, da ukoliko smestite holandskog asa u mercedes, Britanac ne bi dostigao ove visine koje jeste. Kao što znamo - reči su jedno, dela drugo, mišljenja je mnogo, a vi već 10. septembra možete da iskoristite priliku, napravite mali predah od posla i ovo rivalstvo odgledate uživo, na najlepši mogući način – sa pogledom na legendarnu Monca F1 stazu. Za ovaj užitak, potrebno je izdvojiti vreme i organizovati vikend koji retki mogu da pruže, a koji se pamti celog života. Otkrivamo vam kako.

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo grupe, je u saradnji sa dugogodišnjim partnerom kompanijom Mastercard obogatila svoj kartičarski portfolio najekskluzivnijom platnom karticom na tržištu Srbije – Banca Intesa Mastercard Platinum kreditnom karticom. Benefiti ove kartice prostiru se na dva fronta, globalnom i lokalnom, i služe da klijentima pruže podršku u svakodnevnim aktivnostima, da rasterete raspored, omoguće veći komfor i ponude usluge koje se mogu koristiti bilo gde u svetu – ukratko da podrži moderan stil života.

Da počnemo od glavne - Mastercard Concierge, odnosno tima profesionalaca koji je klijentu na raspolaganju, u bilo koje doba dana ili noći, da na brz i efikasan način pronađe rešenje za sve upite. Organizacija ekskluzivnih odmora, pružanje saveta ili informacija ili rezervacija najboljeg hotela u kom ćete biti smešteni za vikend odmor na stazi u Monci u Italiji ili pak asistencija u pronalaženju karata za ostale sportske, društvene, muzičke ili kulturne događaje - Concierge je tu da sve ove zahteve reši na brz i siguran način.

Najekskluzivnija platna kartica na tržištu Srbije, osim ličnog profesionalnog asistenta, obezbeđuje niz dodatnih specijalnih prednosti kao što su flight delay pass, odnosno ulazak u VIP salone za korisnika kartice i još jednog saputnika u slučaju da let kasni, pristup internetu širom sveta, odložena plaćanja do 24 rate bez kamate i posebni popusti i povlastice.

Po prvi put, osim nabrojanih privilegija korisnicima ove kreditne kartice omogućeno je da odaberu i jedan od posebnih lokalnih paketa kao što su FitPass članarina za sve koji žele da se rekreiraju, SkiPass propusnicu na Kopaoniku za sve ljubitelje zimskih sportova i besplatan pristup Arena Cloud paketu TV kanala koja trenutno prati najbolje fudbalere sveta u najboljim ligama sveta – Premijer ligu, Seria A i Ligu 1.

Za istinske zaljubljenike u sport, tu je još jedna neprocenjiva mogućnost. Kad sebi pružite odgovor na pitanje ko je bolji vozač, vratite se u hotel koji je vaš lični asistent bukirao i iz udobnosti luksuznog kreveta sa hotelskom uslugom uživajte u čarima fudbalskih mađioničara Kristijana Ronalda ili Lionela Mesija koje možete videti samo na kanalima Arena Sporta. Dostupna za IOS, Android i Huawei platforme, imate pregled raznih sportskih dešavanja na više od 250 kanala Arena Cloud paketa. Ukoliko ne stižete usled nepredviđenih obaveza, ne brinite – program ima opciju vraćanja do sedam dana unazad, tako da ste uvek u mogućnosti da uživate u magijama fudbalskih umetnika.

Na kraju, tu su i dve jedinstvene usluge koje je Mastercard predstavio u Srbiji tokom jula ove godine, a koje korisnici Banca Intesa Mastercard Platinum kartice mogu potpuno besplatno da koriste do 30. juna 2022. godine - PressReader, digitalni kiosk koji sadrži mnoge međunarodne časopise, i Digital Bodyguard, aplikacija za sigurnosne informacije i upozorenja.

Sa oko 1,5 miliona izdatih platnih kartica i udelom od više od 15 odsto, Banca Intesa je lider na domaćem kartičarskom tržištu. Banka učestvuje sa 24,2% u broju transakcija i sa 25,4% u prometu platnim karticama u zemlji i sa 24,9% u prometu platnim karticama u inostranstvu.

(Promo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a