ZBOG planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži, potrošači u pojedinim delovima opština Stari grad, Zvezdara, Palilula, Voždovac, Rakovica, Novi Beograd, Obrenovac i Sopot ostaće bez električne energije u četvrtak, saopšteno je iz "EPS distribucija".

Od 6.00 do 19.00 na teritoriji opštine Stari grad planirana su isključenja u ulicama Džordža Vašingtona, Generala Lešjanina, Svetogorskoj i Takovskoj ulici, a od 9.00 do 14.30 u Ulici Luke Vukalovića na Zvezdari.


- Na Paliluli od 8.30 do 11.00 planirana su isključenja za ulice Dalmatinsku, Dr Dragoslava Popovića, Đušinu, Knez Dalinovu, Stanoja Glavaša i Velbušku - saopšteno je iz "EPS distribucije". - Od 9.00 do 12.00 električne energije neće biti u naselju Borča i to u ulicama Borisa Kidriča, JNA, Kombinatovoj, Kosovopoljskoj, Prvog maja, Ratnih vojnih invalida i Valjevskog odreda.


Potrošači u ulicama Bjelovarskoj, Danila Bojovića, Kačerskoj, Kalničkoj, Kostolačkoj, Ljube Šercera, Nikole Đurkovića, Nikšićkoj, Podravskoj, Sanskoj, Crnotravskoj, Bulevaru oslobođenja i Unskoj na Voždovcu neće imati struju od 8.00 do 14.00.


- U Rakovici od 8.30 do 13.00 - Stanka Paunovića i Stevana Opačića, a od 9.00 do 15.00 u Edvarda Griga u naselju Resnik. Na Novom Beogradu od 8.30 do 15.00 bez struje će biti potrošači u delovima Narodnih heroja i Pariske komune.


RESTRIKCIJE I U OBRENOVCU


U Obrenovcu od 9.00 do 14.00 planirano je isključenje u naselju Barič - Barička reka, Baričkih boraca, Brđanska, Bude Davidovića, Dalmatinska, Grobljanska, Janka Tešića, Jezero, Jezerska, Jezerski put, Kolubarska, Milisava Čamdžije, Novo naselje, Omladinskih brigada, Reka Slavonska, Šeste vojvođanske brigade, Tanaska Rajića, Tridesetprve srpske brigade i Vojislava Ilića.