CRVENO-BELI NA LAKOM ZADATKU: Protivnik je upisao samo jedan trijumf!

M.M.

20. 11. 2023. u 08:45

CRVENA zvezda će u osmom kolu ABA lige ugostiti Mornar.

ЦРВЕНО-БЕЛИ НА ЛАКОМ ЗАДАТКУ: Противник је уписао само један тријумф!

Foto: Evroliga

Crveno-beli su do sada u regionalnom prvenstvu jedini poraz pretrpeli od Partizana u petom kolu, u preostalih šest utakmica su bili sigurni.

Izabranici Janisa Sferopulosa su prošle nedelje u duplom kolu Evrolige bili polovični, najpre su savladali Fenerbahče na svom parketu, da bi dva dana kasnije u Pireju doživeli poraz od Olimpijakosa.

Srpski predstavnik je protiv grčkog velikana odigrao jako dobro u prvom poluvremenu, međutim, aktuelni šampion se u nastavku rezultatski odlepio i priveo meč kraju.

Najefikasniji pojedinac na terenu bio je Nemanja Nedović koji je ubacio 26 poena, dok je Miloš Teodosić brojao do 15.

Sa druge strane Barani igraju jako loše, poraz od Nimburka u Ligi šampiona je bio peti u nizu. Jedinu pobedu u ABA ligi ostvarili su pre tri nedelje protiv Krke.

Očekujemo veliki broj poena i nadamo se da će granica biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +163,5 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije