"SOVE" I DALJE SPAVAJU: Midlsbro dolazi na "Hilsboro" po prvu pobedu u sezoni

O. M.

19. 09. 2023. u 13:15 >> 13:16

DVE najlošije ekipe engleskog Čempionšipa sastaće se u sedmom kolu "najjače druge lige na svetu" kako bi odredile koja od njih će do narednog kola "nositi fenjer".

СОВЕ И ДАЉЕ СПАВАЈУ: Мидлсбро долази на Хилсборо по прву победу у сезони

Profimedia

Šefild venzdej je i pre početka sezone slobio za jednog od najvećih kandidata za ispadanje, ali je Midlsboro neprijatno iznenadio. Utakmica se igra na stadionu "Hilsboro" od 21 čas.

Treba biti pošten pa reći da su "Sove" imale prilično težak raspored do sada pošto su se sastale sa ekim od glavnih kandidata za plasman u Premijer ligu, Sautemptonom, Ipsvičom i Prestonom, od kojih su izgubili i Lidsom s kojim su remizirali.

Ali, uspeli su da ispadnu iz Liga kupa posle poraza od niželigaša Mensfilda nakon što su u prvom kolu jedva prošli Stokport kaunti.

S druge strane, Midlsboro je imao lakše protivnike ali je on osvojio samo bod i to protiv Haderesfilda. Bar su, za razliku od Venzdeja, prošli u treće kolo Liga kupa, posle pobeda nad Hadersfildom i Boltonom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)